Mobiili.fi Viikon sovellus: Googlen uutuus auttaa jakamaan iPhonen eläviä kuvia

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2145
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Apple toi viime syksynä iPhone 6s- ja 6s Plus -puhelimiinsa (sekä keväällä iPhone SE -puhelimeen) Live Photos -nimellä kutsumansa ominaisuuden, joka tuo valokuvat hauskalla tavalla eloon. Googlen tuore sovellus auttaa jakamaan näitä liikkuvia valokuvia myös muille.

  Live Photos -kuvissa varsinaisen kuvan ohessa kamera tallentaa pienen pätkän ääntä ja liikkuva kuvaa ennen ja jälkeen varsinaisen kuvaushetken. Vastaavia ratkaisuja on toki nähty jo muutamissa aiemmissakin puhelimissa, mutta joka tapauksessa kyseessä on varsin hauska mauste kuville.

  [​IMG]

  Googlen tällä viikolla julkaisema Motion Stills on iOS-sovellus, jonka avulla Live Photos -kuvista saa näppärästi joko loputtomiin pyöriviä GIF-animaatioita tai vaikkapa lyhytelokuvia. Sovelluksella voi muuntaa liikkuvan kuvan sellaisenaan GIF- tai videotiedostoksi tai sillä voi myös liittää yhteen useampia pätkiä ja koostaa niistä pidemmän videon. Lopputuloksen voi halutessaan tallentaa omaan video- tai kuvakirjastoon tai jakaa sosiaalisessa mediassa tai viestisovelluksissa.

  Google käyttää sovelluksessa omia algoritmejaan, jotka auttavat vakauttamaan mahdollisesti vapisevia videoita ja tekevät lopputuloksista miellyttävämpiä katsella. Samoin sovellus myös esimerkiksi tunnistaa optimaaliset alku- ja loppukohdat ja sivuuttaa kaikkein sotkuisimmat kohdat videoita koostaessaan.

  [​IMG]
  Ottelutunnelmaa Tepsin matsista Googlen Motion Stillsillä jaettuna.


  Googlen Motion Stills on ladattavissa maksutta Applen App Storesta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju