Mobiili.fi Viikon sovellus: Fölin mobiililippu Suomen paras mobiilimaksupalvelu

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2125
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Turun seudun joukkoliikenne Fölin mobiilimaksamisen mahdollistava sovellus palkittiin Paras Mobiilipalvelu -kilpailussa parhaana mobiilimaksupalveluna. Föli palkittiin Slush-tapahtumassa Helsingissä torstaina 12. marraskuuta.

  Mobiilimaksaminen tekee tuloaan kovaa vauhtia, ja yksi ensimmäisiä mobiilimaksamista modernisti hyödyntäviä palveluja on Fölin mobiililippu. iQ Payments Oy:n kehittämässä sovelluksessa Turun seudun joukkoliikenteessä toimivan lipun voi maksaa erilaisilla maksutavoilla. Maksun voi suorittaa puhelinoperaattorin kautta, erikseen laskutettavalla iQ-tilillä tai luottokortilla. Lipun voi hankkia sovelluksen kautta suoraan puhelimeen, lompakkoa raottamatta.

  [​IMG]

  Kilpailun tuomariston mukaan Fölin mobiililippu on täydellinen esimerkki palvelusta, jossa operaattorilaskutus on sulava ja luonnollinen tapa maksaa. Osto tapahtuu sekä käyttäjän että palveluntarjoajan kannalta turvallisesti ja vaivattomasti. Tuomaristo toivoikin näkevänsä vastaanlaisen palvelun lähiaikoina myös pääkaupunkiseudulla.

  ”Mobiililippu on vielä uusi tuote, joten sen kautta myydään vasta pieni osa lipuista. Tulevaisuudessa sen merkitys kasvaa entisestään, kun tekniikka kehittyy ja tuomme mobiilipalveluihin uusia tuotteita”, Turun joukkoliikennejohtaja Sirpa Korte kertoo.

  [​IMG]

  Fölin Turun Seudun Joukkoliikenne App Storessa

  Fölin Turun Seudun Joukkoliikenne Google Playssa

  Fölin Turun Seudun Joukkoliikenne Windowsin Kaupassa

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju