Mobiili.fi Viikon sovellus: DNA Prepaidin uusi versio esittelee suomalaisen maailmalle tähtäävän...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 4/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2110
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  DNA Prepaid iPhonelle.


  Tällä viikolla julkaistu uusi 2.0-versio DNA Prepaidista iPhonelle tuo mukaan suomalaisen Comptelin uuden FWD-tuotteen, jonka menestymiseen maailmalla on ladattu suuria odotuksia.

  App Storesta saatavalla DNA Prepaid -sovelluksella nyt myös iPhonella DNA Prepaid -käyttäjät voivat hankkia tarvittaessa tiedonsiirtoa ajan mukaan pienissä paloissa, alkaen vain 5 minuutista ja ulottuen 60 päivään. Jo aiemmin uusittu versio DNA Prepaidista saapui Android-puhelimille. Pienimmillään DNA Prepaidista saa ostettua nettiyhteyden 5 minuutiksi 0,15 eurolla.

  Comptelin FWD-tuotteen suurimmat menestysmahdollisuudet ovat maissa, joissa prepaid-liittymien osuus on huomattavasti Suomea suurempi. Sen etu muihin aiemmin operaattoreille tarjolla olleisiin ratkaisuihin on helppous käyttäjälle: lisädatakäyttöaikaa voi hankkia helposti suoraan sovelluksen kautta halutun määrän pienissäkin paloissa. Lisäksi Comptel on valinnut FWD:n myyntiin mielenkiintoisen liiketoimintamallin: Comptel saa osan FWD:n tuomista tuotoista eikä palvelun käyttöönotto näin edellytä operaattorilta suuria kertakuluja ohjelmiston tai palvelun hankkimiseksi.

  Kesäkuun lopussa Comptel kertoi solmineensa ensimmäisen laajan kaupallisen sopimuksen FWD:lle bangladeshilaisen Robi Axiata Limitedin kanssa.

  “FWD-ratkaisun innovatiiviset toiminnot muuttavat sen, kuinka operaattorit myyvät mobiilidataa. Robi Axiata on FWDin ensimmäinen asiakas kehittyvillä datamarkkinoilla, joten odotamme mielenkiinnolla, miten ratkaisu soveltuu tällaisille markkinoille. Nämä ovat mielenkiintoisia aikoja Comptelille, eikä vähiten juuri siksi, että FWD-ohjelmistomme löytyy nyt loppukäyttäjän taskusta”, totesi Comptelin toimitusjohtaja Juhani Hintikka tuolloin.

  FWD:n potentiaali sekä muu liiketoiminnan positiviinen kehitys ovat vauhdittaneet Compelin osakkeen lähes 110 prosentin nousuun viimeisen vuoden aikana.


  World premier: DNA Prepaid launched on App store (powered by #FWD). #iPhone #DNA #ComptelCorp #mobiledata https://t.co/7ee2IUIq1u

  — Harry Järn (@h_jarn) August 29, 2016

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju