Mobiili.fi Viikon sovellus: Anttilan verkkokauppa saapui mobiiliin – ladanneille tarjolla alennus

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2118
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Anttila julkaisi mobiilisovelluksen.


  Monille varmasti tuttu Anttilan verkkokauppa palvelee nyt myös sovellusmuodossa. Uutuudella onnistuu niin tuotteiden selaus kuin tilaaminenkin. Erityisenä starttitarjouksena sovelluksen ladanneet saavat ensimmäisestä tilauksestaan alennuksen.

  Anttilan mobiilisovelluksella käyttäjä pääsee selaamaan kaupan laajaa valikoimaa, joka kattaa kaikkea pukeutumisesta ja sisustamisesta aina viihteeseen ja elektroniikkaan saakka. Yhtiön mukaan tarjolla on satoja tuotekategorioita ja kymmeniä tuhansia tuotteita.

  Selailun lisäksi uudella sovelluksella onnistuu tavaran ostaminen. Mahdollisia maksutapoja on selaimella käytettävän verkkokaupan tavoin lukuisia ja tilaukset voi toivoa toimitettaviksi erilaisin menetelmin. Mukavana bonuksena kaikille sovelluksen ladanneille luvataan 10 prosentin alennus ensimmäisestä tilauksesta. Ohjeet edun hyödyntämiseen löytyvät sovelluksen alkunäkymästä.

  Anttila-sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Applen App Storessa. Toistaiseksi uudesta mobiilikaupasta on saatavilla vain iOS-versio.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju