Vihdoin myös Suomessa: Samsungin Galaxy S7 -puhelinten Nougat-päivitykset alkaneet

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15395
Reaktiopisteet
103

Samsung Galaxy S7 edge.


Samsung on aloittanut Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmäversion sisältävien päivitysten jakelun nyt myös Suomessa Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge -puhelimilleen.

Päivitys on tullut saataville tämän viikon aikana. Suomeen päivitystä saatiin odottaa jokunen viikko sen julkaisusta ensimmäisissä maissa.

Päivitysten jakelu saattaa tapahtua edelleen vaiheittain, minkä takia kaikille ei päivitystä vielä näy. Päivityksen saatavuuden omalle laitteelle voi tarkistaa Asetukset-valikon Tietoja laitteesta -kohdan alta.Nougat-päivityksessä Samsung tuo Android Nougatin uudistusten ohella joukon omia muutoksiaan. Muun muassa käyttöliittymän ulkoasu kokee muutoksia ja saa myös uuden Samsung Experience -nimen.

Mukana Nougat-päivityksessä on muun muassa tulevien puhelujen tallentamattomien numeroiden tunnistus, valinnainen näytön sinisen valon vähennys, mahdollisuus alentaa näytön tarkkuutta akunkeston parantamiseksi, erilaisia suorituskykytiloja, uudistunut pika-asetusten ja ilmoitusten näkymä, uudistunut kalenterisovellus, uudistunut asetusvalikko, uusi Samsung Pass salasanojen muistamiseen ja Samsung Cloud tietojen varmuuskopiointiin. Lisäksi myös kamerasovellus uudistuu – pyyhkäisyillä voi vaihtaa etu- ja takakameroiden välillä ja tuoda esiin eri kuvaustilat ja suodattimet.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom