Viestit / Omat kansiot

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja kvarkki, 7/6/09.

 1. kvarkki Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/5/08
  Viestit:
  99
  Tykkäykset:
  0
  Mulla on vanha Nokia 6630 jossa tärkeimpiä tekstiviestejä on ryhmitelty ja talletettu alikansioihin. Nokia PC Suite ei näe näitä alikansioita, joten en saa talletettua tai siirrettyä näitä alikansioita. Onko muut Nokia puhelimet yhtä kelvottomia tässä suhteessa? Vai onko vika Nokian PC Suitessa?
   
 2. Paerae

  Paerae Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/12/05
  Viestit:
  2709
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kuuminthottiii+Elisa:)
  voi olla ettei tue 6630 kohdalla alikansioita (en muista)

  siirrä viestit saapuneisiin takas.. ja sit

  toki helpompaa vaan tuhota kaikki vanhat ja siirtyä elämässä eteenpäin :)
   
 3. kvarkki Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/5/08
  Viestit:
  99
  Tykkäykset:
  0
  Saapuneisiin siirtäminen kävi mielessä, mutta kansioita on useita enkä halua sotkea niitä.

  Elämässä eteenpäin.... miten se tähän liittyy? Viesteissä ei ole kyse jostain "nyyh-nyyh ai kun oli ennen ihanaa mutta ei enää" asiasta.

  Luultavasti en koskaan tarvitse näitä viestejä, mutta niissä on mm. joitakin sellaisia tietoja joita saatan tarvita ehkä joskus. Ajattelin säästää ne varmuuden vuoksi. Tai voisin minä käydä kaikki nämä talletetut viestit läpi ja kirjata käsin ylös kaikki tärkeät tiedot, mutta olen liian laiska siihen.
   
 4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Millä tavoilla olet niitä yrittänyt "nähdä" ?
  En muista miten tuossa koneessa, joissain se onnistuu, joissain ei lainkaan. taisi tuohonaikaan päästä selaileen vain S40 koneiden kansioita (sillä tiedoston hallinan laajennuksella)

  Muistelen että tuolle vanhallekkin alustalle olisi jokin SMS export ohjelma, jolla viestit saa tiedoistoiksi muistikortille. (voi etsiskellä foorumis Series 60 sovellus ketjusta (ei siis S60 3rd).

  Jos ei löydy niin viestisäiliön siirtäminen muistikortille, ja sieltä sitten unicode teksti editorilla turkijat voi kaivella niitä vuosien päästä, tämä varmaan epätoivoisin vaihtoetho.

  Jos luuria olet vaihtamassa tuoreempaan, niin saattaa olla että saat ihan tietojen tuontiohjelmalla viestitkin uuteen luuriin.
  Tuo voi olla toimiva vaihtoehto kuitenkin, jos kyse lähinnä siitä ettet halua viestejä roskiin heittää, vaan olisivat joskus vuosien päästä pällisteltävissä.
  On monia ihmisiä jotka säilyttävät viestinsä (email, sms jne), vähän samaan tyyliin kuin aikoinaan kirjeet, vuosikymmenten päästä nuo voivat olla todella arvokkasta tietoa ja kuvausta ajan hengestä.

  Jos viitsit niin otsikkoa voisi vähän päivittää kuvaavammaksi
   
 5. kvarkki Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/5/08
  Viestit:
  99
  Tykkäykset:
  0
  Omat kansiot ei näy Nokian PC Suitesssa

  Nokia PC Suitessa kun klikkaa kirjekuoren kuvaa, niin sen mielestä puhelimen ainoat viestikansiot ovat: 'Saapuneet', 'Luonnokset', 'Lähetetyt' ja 'Lähtevät'. 'Omat kansiot' ja 'Luonnokset' puuttuvat.

  Menee liian hankalaksi. Ei ne viestit ole niin tärkeitä.

  Viestit ovat tietolähteen ohella myös eräänalaista päiväkirjaa. Niissä on mm. työmatkalentojen varausnumeroita ja ajankohtia, yhteystietoja, kiihkeitä eroottisia kaipausta täynnä olevia viestejä yms. Jos puhelin vaikkapa varastetaan, niin en välttämättä halua että kaikki tämä joutuu vääriin käsiin. Mieluummin tietokoneelle salasanalla suojattuun tiedostoon. Niin teen myös sähköposteille. Ihan kaikkea en talleta. Pätee sekä sähköposteihin että tekstiviesteihin. (Minulta varastettiin äskettäin kamera ja nyt rassaa kameran menettämisen lisäksi että mitäköhän kaikkea sen muistikortilla olikaan. Käytän kameraa paitsi normaalin valokuvaukseen, niin myös erilaisten asiakirjojen arkistointiin omaan käyttöön. Skanneria kun ei ole tullut koskaan hankittua.)

  On ollut jo kauan harkinnassa, mutta en ole saanut aikaiseksi. Uusi ei välttämättä ole Nokia. Tässä vaiheessa ajattelin vain päivittää vanhan luurin firmwaren uusimpaan ihan huvin vuoksi. (Nokia 6630 on surkein puhelin mitä minulla ikinä on ollut. Hemmetin ruma ja ergonomiesti kelvoton. Oma rakas Siemensini hajosi jo hyvin kauan sitten ja tämä on tuttavalta eurolla ostettu varapuhelimeksi. Mikään ei ole näköjään niin pysyvää kuin tilapäinen. Pätee sekä auton käyttömaksuun että varapuhelimeen. Ne oli tarkoitettu vain tilapäisiksi.)

  Alkuperäistä otsikkoa ei voi näköjään enää muuttaa.
   
 6. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Katso on tiedostonhallinnassa (windows) puhelimesi kuvaketta (jokin puhelin selain) ja pääseekö sitä kautta selaileen viestejä, tai löytyykö sieltä puhelimen muistin lisäksi viestejä.


  Ei välttämättä (jos softan löytää), vain asennus ja ohjelman avasu ja export...

  Jos homma alkaa kovasti tökkiin mutta jotain haluat lähettää, niin jotenkin niitä pysty manuaalisesti lähetteleen.
   
 7. kvarkki Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/5/08
  Viestit:
  99
  Tykkäykset:
  0
  Olen katsonut jo aiemmin. Viestit ei näy tätä kautta vaikka moni muu asia näkyy.

  Kuten sanoin, menee liian hankalaksi. Avainsanat olivat "jos softan löytää". Nyt pitäisi tehdä oikeaakin työtä eikä etsiä softia.
   
 8. kvarkki Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/5/08
  Viestit:
  99
  Tykkäykset:
  0
  Arghhh....

  Päivitin puhelimeni.
  Päivitysohjelma ilmoitti että nykyinen ohjelmaversio on 6.03.40 ja saatavilla oleva on 6.03.1940.
  Kun koodilla *#0000# katsoo versiota, niin päivityksen jälkeenkin ohjelma näyttää olevan 6.30.40 ja sen päivämäärä 29-09-06.

  Päivitin siis aivan turhaan puhelimeni vain sen takia, että versio on ilmoitettu kahdella eri tavalla.

  Tässähän alkaa nousta ihan aito Nokia-viha. Tuo ei nimittäin ole ainoa paskamainen Nokia-ilmiö johon törmään.
   

Jaa tämä viestiketju