Viestien,osoitteiston+kalenterin siirto N70 -> SE K800i

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja Uusee, 2/9/06.

 1. Uusee

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/8/06
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Eli ongelma on otsikon kaltainen: Uuteen luuriin pitäisi siirtää vanhasta puhelimesta vanhat viestit, koko kalenterin sisältö sekä yhteystiedot (osoitekirja). Olen miettinyt ratkaisuksi synkronointia esim. Outlookin kanssa mutta tuolloinhan viestejä ei saa siirrettyä, joten tämä ei missään nimessä ole tyydyttävä ratkaisu.
  Hakusessa siis ohjelma/ohjelmat, joilla nuo ko. tiedot menisivät mukisematta - säilytettäviä viestejä kun on hankala lähettää uuteen puhelimeen yksi kerrallaan.. Myös kokemukset aikaisemmista projekteista voi tähän jakaa.
  Vanhassa nokiassahan on s60-järjestelmä, rs-mmc muistikortti ja uudessa SE:ssä oma järjestelmänsä + Memory Stick Micro M2 -kortti, joten suora siirtokaan ei ole mahdollista...
  Kiitokset jo etukäteen kaikille osallistujille;)
   
 2. MoonMan

  MoonMan Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/9/02
  Viestit:
  897
  Tykkäykset:
  23
  N70:stä et saa viestejä mitenkään siirrettyä koneelle, muuta kuin Nokian varmuuskopioinnilla tai ihan tekstinä kopioimalla PC Suitella. Eli tärkeistä tiedot talteen vaikka ihan notepadillä. Uuteen luuriin vaikea siirtää.

  Yhteystiedot saat kun kopioit kortille. Ongelmaksi muodostuu se, että nuo eivät siirry kortille "kortteina", vaan jos nimen Pekka alle on tallennettu 2 numeroa, siirtyy kortille 2 yhteystietoa Pekka ja Pekka1.

  Toinen ongelma on jos nuo kaikki eivät mahdu kortille.

  Eli luovu viesteistä ja käytä synkronointikikkaa.
   
 3. parrot

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/7/06
  Viestit:
  663
  Tykkäykset:
  0
  Re: Viestien,osoitteiston+kalenterin siirto N70 -> SE K80

  En ole moisia kikkoja kokeillut kun ei ole ollut tarvetta mutta eikös muistikorteilla olevat tiedot saa ainakin tietokoneen muistikortin lukijassa kopsattua jos ne ensin saa puhelimessa sinne siirrettyä?
   

Jaa tämä viestiketju