"Viestiä ei lähetetty"

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Jupezku, 30/6/02.

 1. J

  Jupezku

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  18
  Tykkäykset:
  0
  Sellainen ongelma ilmaantui että kun kaveri lähettää viestin ja kirjotan vastausviestin heti siitä kaverin lähettämästä viestistä eli käytän "vastaa" systyymiä, niin puhelin herjaa vaan että "viestiä ei lähetetty". Mutta viestin voi lähettää aivan normaalisti, kun kirjoittaa "uuden viestin".

  En ole törmännyt kuin yhteen numeroon jossa kyseinen ongelma toistuu aina kun koitan vastata viestiin helpolla tavalla... Onko vika käyttäjässä vai jossai muussa. Puhelimina olen testaillut 3310 ja 8310 ja liittymänä telia. En kyllä ole muista liittymistä kyseiseen numeroon viestiä lähettääkkään.
   
 2. habbax

  habbax Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/6/02
  Viestit:
  214
  Tykkäykset:
  3
  Puhelinmalli:
  S8
  Mulla oli sama vika. Vaan sano sille kaverille joka viestiä lähettää sulle että ottaa "sama keskus vastaessa" toiminnon POIS päältä!


  edit:Unessa kirjoittaa mitä sattuu
   
 3. G

  Gospelist

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  349
  Tykkäykset:
  0
  Jaahas, tämä selvensi muakin. Olen hieman ihmetellytkin mitä se 'sama keskus vastatessa' käytännössä tarkoittaa.
   
 4. s

  sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Eli sama keskusvastatessa jne, tarkoittaa viestilähettäessä laitetaa lippu mukaan että jos viestin vastaanottaja valitsee valikosta vastaa, niin käytetään samaa keskusta mistä alkuperäinen viesti tuli. Onglmia tulee silloin kun viestin saajan liittymällä ei ole pääsy kyseiseen sanomakeskukseen. Ärsyttävästi joissain puhelinmalleissa ko toiminne on oletuksena päällä.
  Hyviä puoli ko toiminteesta on, että viestiin vois vastata vaikka luurissa ei olis SMS asetuksia (jos SMS keskukseen pääsy), Joissain palveluviesteissä vastaukset menis oikeaan SMS keskukseen, joskus ajatuksena oli että vastauksen maksaisi alkuperäisen viestin lähettäjä.
   
 5. o

  oh2glg

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  131
  Tykkäykset:
  1
  Alkuperäisenä ajatuksena tuossa toiminnossa on tosiaan ollut se, että 1. viestin lähettäjä maksaa myös tähän mahdollisesti tulevan vastausviestin, eli viestin vastaanottajapää ei joudu maksamaan mitään.
  Mahtaneeko tuo missään toiminutkaan tuolla tavalla koskaan.. Suomessa on periaatteena ollut se, että kaikki maksavat omat viestinsä riippumatta siitä oliko lähetetty viesti vastaus vai ei.

  Tästä johtuen, jos puhelimesta löytyy asetus 'sama keskus vastatessa' ja se on päällä niin toisen verkon liittymästä lähetettyyn saapuneeseen viestiin ei voi vastata muutoin kuin lähettämällä vastaus erillisenä uutena viestinä.  [Olisiko ollut muuten ehkä parempi jättää kirjoittamatta tämäkin, kun ei oikein osaa muotoilla sitä kovin järkeväksi..;)]
   

Jaa tämä viestiketju