Viestejen siirtelyä (S60)

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja ThiefRaider, 7/6/07.

 1. ThiefRaider

  ThiefRaider

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/3/07
  Viestit:
  68
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Motorola Milestone, Saunalahti
  Elikkä, tällanen ongelma mihin en mistään löydä vastausta...

  Olen siis keräilly noita tekstareita jo monen puhelimen ajan ja aina siirrelly niitä eteen päin, eli kopioisin viestikansion joskus 3650:sta suoraan 6600:n musitikortille, lisää viestejä ja sitte taas luuria vaihdettaessa kansio vaan muistikortilta 6680:aan ja viestejen keräily jatku. Nyt sitte ku hankkisin N73 ME:n ni meinasin taas tehdä saman tempun, mutta oli hakemistosysteemi muuttunu sitte nokialla enkä löytäny enää sitä tuttua viestikansiota kortilta.
  6680:n muistkortin backuppi on koneella edelleen tallessa, mutta N73 ME:lle on tässä jo jokunen kuukaus kertyny uusia tärkeitä viestejä, ja olis ihan kiva jos sais tosiaan tosta 6680:n backupista siirreltyä viestit jotenki vieläö tonne N73 ME:n viestikansioon. Ei se varsinaisesti ole ongelma vaan se, miten ne vanhat viestit saa siirrettyä tonne uusien joukkoon?

  Eli lyhykäisyydessään:
  MITEN siirrän 6680:n viestikansion sisällön (muistikortti muistina) N73 ME:n viestikansiossa maijailevien viestejen (muistikortti muistina) seuraksi tuhoamatta puhelimeen jo kertyneitä viestejä?
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Yksivaihtoehto on PC suitella kopsata viestit PClle (ihan sieltä viesteistä) ja sieltä siirtää uuteen luuriin
   
 3. ThiefRaider

  ThiefRaider

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/3/07
  Viestit:
  68
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Motorola Milestone, Saunalahti
  Miten PC-suitella pystyy sirtämään viestejä luuriin sisälle?
  Kyl sen sieltä löydän miten ne saa siirrettyä koneelle mutta en oo kyl onnistunu puhelimeen takas päi niit siirtämään... Ohjeistusta kiitos?
   
 4. bsod

  bsod Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/4/05
  Viestit:
  2858
  Tykkäykset:
  407
  Puhelinmalli:
  SGS8
  PC Suitella backup vanhasta luurista ja palautat sen uuteen. Koska palautus tehdään uuteen puhelimeen, niin silloin mukana siirtyy vain osoitekirja, viestit, kalenteri yms., mutta ei asetuksia tai asennettuja ohjelmia. Myöskään multimediaviestit eivät tunnu liikkuvan puhelimien välillä. Palautus ei tuhoa puhelimessa valmiiksi olevia tietoja, joten jos esim. yhteystiedot on jo siirretty jollain muulla tavalla, niin palautuksen jälkeen nimet ovat osoitekirjassa kahteen kertaan.

  Toinen tapa voisi olla yrittää etsiä muistikortin system-hakemiston alta mail2 (muistaakseni) nimistä hakemistoa ja siirtää viestit sinne. Hakemisto ei ole suoraan systemin alla, mutta kyllä sen pitäisi etsimällä löytyä.
   
 5. ThiefRaider

  ThiefRaider

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/3/07
  Viestit:
  68
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Motorola Milestone, Saunalahti
  Joo sen mail kansio homman kyl tiedän, mutta sitä en tiedä miten sinne saa väliin survottua niitä vanhoja viestejä. Kiitoksia tosta pcsuite ohjeesta, taidampa kokeilla sitä piakkoin
   

Jaa tämä viestiketju