vieläkään ei löytynyt sopivaa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Sunspire, 26/1/05.

 1. Sunspire

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/3/04
  Viestit:
  101
  Tykkäykset:
  0
  Voi kuulkaa on sitä ideaalikännykkää etsitty ja hartaasti. Lukemattomat arvostelut on luettu, tsiljoonaa luuria on harkittu, pari kertaa on hankittu, mutta jälleen kerran löin kirveeni kiveen.

  Raapustelin tässä puhelimien hyviä ominaisuuksia, joita olen oppinut arvostamaan viimeisimpien kokeilujen jälkeen. Useimmiten ominaisuuksia arvostaa kun niitä ei enää ole.

  Nokia 6210 ja 3210 ja 3310.
  - Menut toimivan nopeasti. Kunhan osaa pikanäppäimet niin normaalit toiminnot käyvät käden käänteessä. Ei turhaa animaatiota ja muuta sälää viemässä prossutehoja.
  - 6210:ssä pystyi siirtämään yhteystiedot simmille ja takaisin. HUOM. simmille ja takaisin. Siis datasiirtoa molempiin suuntiin ja vieläpä kaikki kamat kerralla. Vastaavaa ei sen koommin ole muissa luureissa näkynyt. Kalliita softia kyllä myyvät ko. tarkoitukseen.
  - akku kesti riitävän pitkään
  - tukee käyntikortteja

  Siemens S55
  - Kaiken voi siirtää koneelle ja takaisin datakaapelilla
  - keskeneräiset tekstarit eivät katoa vaikka luurilla puuhastelee muuta
  -osoitetietojen ja viestien massakäsittelu on helppoa. Useamman nippelin ja sälän voi valita kerralla ja siirtää samalla kertaa haluttuun kategoriaan, deletoida tms.
  - kaikki äänet on säädettävissä ja niitä voi helposti ripata koneella mistä hyvänsä.
  - Taustakuvat ja muutkin nippelit sai ilmatteeksi netistä.

  Samsung SGH A-800
  - Pieni
  - läppä tuo pienen puhelimeen puhuttaessa kaivattua lisäpituutta.
  - napit ei painu vahingossa
  - kun puhelu tulee, eikä halua vastata, niin puhelimen saa hiljaiseksi ja värisemättömäksi puhelimen ulkopuolella olevalla napilla. Se siis ei katkaise puhelua, joten soittaja luulee, että en kuule luuria tai muuten pääse vastaamaan tms.
  - kevyt
  - kaularenksun ja HF:n yhdistelmä. Tosi kätevä etenkin talvella, kun paksun takin alta ei tartte alkaa kaivamaan luuria. Ottaa vaan kaula-aukosta kuulokkeen ja puhuu normaalisti. Asiaa! Lisäksi kaulassa roikkuessaan tulevat puhelut on helppo hylätä paidan läpi sivunappia painamalla. (kun takki ei ole päällä)

  Jollain konstilla kaikki nämä pitäisi saada yhdistettyä samoihin kuoriin. Aina on luuria joutunut vaihtamaan, kun ei suunnittelumokien kanssa ole enää halunnut elää. Muutamia negatiivisia piirteitä mainitakseni kerrottakoon vaikka että esim. S-55 rupes vaivaamaan kun luuri on liian pieni eikä siitä saa otetta, ja napit painuu vyökotelossa itteksiin jne. Samsungissa taas rupes käytettävyysmokat rassaamaan kuten esim. keskeneräisten tekstarien häviäminen, osoitetietojen kömpelö deletointi tms.

  Tällä hetkellä rahoitusteknillisistä syistä johtuen nykyiseen luuriin on tyytyminen, mutta sitten joskus myöhemmin voi taas alkaa aktiivisesti miettimään luurin vaihtoa. Minun kohdallani kännykän vaihtoon ei aja uutuuden tarve vaan laitteen käytettävyys.
   
 2. arivi Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/7/02
  Viestit:
  7875
  Tykkäykset:
  7
  Puhelinmalli:
  Mate 7 / Mate 8

Jaa tämä viestiketju