Vielä julkistamaton uusi Moto Z -huippupuhelin jo esillä – yhdelle keskeiselle...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15419
Reaktiopisteet
104

Uusi vuoden 2017 Moto Z nähtiin jo Gamepadin esittelykuvassa.


Motorolan tuleva, vielä julkistamaton uusi vuoden 2017 Moto Z -huippupuheln on jo päässyt esille julkisuudessa. Motorola on käyttänyt puhelinta yhdessä Sprint-operaattorin kanssa uusien gigabittiluokan 4G-verkkojen esittelyyn. Lisäksi kuvaa uudesta Moto Z:stä on vilautettu jo myös Gamepad-lisäosan esittelyn yhteydessä Mobile World Congressissa.

Uuden Moto Z:n koko ja muoto ovat säilymässä pitkälti alkuperäisen Moto Z:n linjoilla. Syy tähän on yksinkertainen: uusi malli jatkaa tukea Motorolan Moto Mod -lisäkuorille, jotka tarjoavat mahdollisuuden laajentaa puhelimen toimintoja. Lisäkuorten yhteensopivuuden takia puhelimen design ei voi muuttua kovin paljoa.

Ulkoisesti jo nähdyissä kuvissa, myös alta löytyvässä vuotokuvassa, uutta ja kiinnostavaa on lähinnä soikion muotoinen kotinäppäin, johon on todennäköisesti integroitu myös sormenjälkitunnistin, sekä mahdollisesti kahdesta LEDistä koostuva kuvausvalo etukameran tueksi.


Vuotokuva vuoden 2017 Moto Z:stä.


Teknisesti uusi Moto Z on saamassa Qualcommin uuden huippuluokan Snapdragon 835 -järjestelmäpiirin. Juuri sen sisältämän X16-moodemin ansiosta puhelin tukeekin jopa 1 gigabitin tiedonsiirtonopeutta riittävillä valmiuksilla varustetussa 4G LTE -verkoissa. Lisäksi aiempien paljastusten valossa mukana pitäisi olla 4 gigatavua RAM-muistia.

Sprint-operaattorin lehdistötiedote kutsuu Motorolan esittelemää puhelinta ”tulevaksi lippulaivaälypuhelimeksi”.

Uuden Moto Z:n julkistus- tai myyntiintuloaikataulusta ei ole vielä tietoa.


Here's the mystery Motorola phone coming later this year with four antennas. In a case and taped over. pic.twitter.com/vjrz3XnEAN

— Diana Goovaerts (@DiaMariesbeat) March 9, 2017

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom