Mobiili.fi Vielä julkistamaton Huawei P9 Lite päätyi jo arvosteluun

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 6/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2092
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Vielä julkaisematon Huawei P9 Lite.


  Huawei esitteli tänään varsin mielenkiintoisen, kaksoiskameralla varustetun P9:n ja sen rinnalla myös isomman P9 Plus -mallin. Sen sijaan etukäteen huhuttua P9 Lite -mallia ei virallisesti vielä esitelty, mutta venäläissivusto Hi-Tech Mail.ru on sellaisen kuitenkin saanut jo käsiinsä.

  [​IMG]

  Sivuston mukaan P9 Lite sisältää paljon P9:stä tuttuja ominaisuuksia, kuten 5,2-tuumaisen Full HD -näytön, sormenjälkitunnistimen ja 3000 milliampeeritunnin akun. Järjestelmäpiiristä ei ole tietoa, mutta oletettavasti se ei ole yhtä tehokas, kuin P9:ssä käytetty Kirin 955. RAM-muistia Litessä on kaksi gigatavua, kun P9:ssä sitä on kolme tai neljä gigatavua. Samoin sisäistä tallennustilaa on vain 16 gigatavua.

  Myös kamerapuolella P9 Lite jää huippumalli P9:stä jälkeen. Vaikka etupuolella on ilmeisesti sama kahdeksan megapikselin kenno kuin P9:ssä, ei takana ole Leican kehittämää kaksoiskameraa. Sen sijaan takana on yksi 13 megapikselin kennolla ja yhden LEDin salamalla varustettu kamera.

  [​IMG]
  Tehokkaamman ja oletettavasti kalliimman P9:n kaksoiskameraa ei P9 Litessä ole.


  Huawei P9 Liten virallisesta julkaisusta ei ole vielä mitään tietoa, mutta olettaa sopii, että se ilmestyy P9:n rinnalle myyntiin jossain vaiheessa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju