Mobiili.fi Vielä julkaisemattomat Galaxy S7 ja LG G5 ilmestyivät ulkomaiselle myyntisivustolle

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  LG G5


  Samsung ja LG ovat esittelemässä seuraavat lippulaivapuhelimensa lähipäivinä, ja hyvin paljon laitteista tiedetään jo vuotojen ja vihjeiden perusteella. Hätäisimmillä saattaisi kuitenkin olla jo nyt mahdollisuus saada uutuuspuhelimet haltuunsa, sillä sekä Samsungin Galaxy S7 ja S7 edge että LG:n G5 ilmestyivät myyntiin Dubaissa paikalliselle myynti-ilmoitussivustolle.

  [​IMG]
  LG G5


  Puhelinnumeron ja sijainnin perusteella vaikuttaisi, että sekä Samsungin että LG:n puhelimia Dubizzle-sivustolla kaupittelee sama käyttäjä. Ilmoitusten perusteella puhelimet on tuotu Dubaihin Yhdysvalloista, ja ovat tarjolla jo ennen laitteiden virallista julkaisua. Kuvien perusteella on mahdotonta sanoa, onko kyseessä toimivat laitteet, vai mahdollisesti esimerkiksi ilman sisuskaluja varustetut mallikappaleet. Myyjä kuitenkin ilmoittaa, että laitteet ovat toimivia ja asianmukaisella IMEI-koodilla varustettuja.

  [​IMG]
  Samsung Galaxy S7 edge

  [​IMG]
  Samsung Galaxy S7 edge


  Myynti-ilmoituksen kuvien perusteella laitteet vaikuttavat oikeilta malleilta. Galaxy S7 -malleista on nähty jo runsaasti vuotokuvia, ja myynti-ilmoituksen G5 vastaa monia huhuttuja ominaisuuksia. Sen takaa näyttäisi löytyvän kaksoiskamera ja sormenjälkitunnistin, ja metallirakenteinen puhelin näyttäisi olevan alapäästään avautuva.

  [​IMG]
  Samsung Galaxy S7 edgen myyntipakkauksen sisältö.


  Dubaissa nyt myynnissä olevat Galaxy S7 -mallit ja LG G5 ovat tietysti, jos eivät silkkaa huijausta, niin ainakin viimeisen päälle epävirallisia reittejä myyntiin päätyneitä. Hintaa LG G5:llä on 2500 dirhamia, eli reilut 640 euroa. Samsungien hinnat ovat selkeästi korkeammat, sillä Galaxy S7:n hinta on 4200 dirhamia ja S7 edgen 4500 dirhamia (noin 1080 ja 1160 euroa). Näillä hinnoilla ei toki ole välttämättä suoraa yhteyttä kyseisten laitteiden virallisiin suositushintoihin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju