Mobiili.fi Vielä julkaisematon Gamebox Launcher on himopelaajan paras ystävä Samsung Galaxy -puhelimessa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2076
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Samsung testaa uutta launcheria eli käynnistyssovellusta, joka on suunnattu ahkerille älypuhelinpelaajille. Gamebox Launcher -nimistä sovellusta ei ilmeisesti ole vielä tarkoitettu virallisesti julkaistavaksi, mutta ainakin muutamat onnistuivat sen lataamaan Samsungin omasta Galaxy Apps -sovelluskaupasta, ennen kuin se sieltä poistettiin.

  [​IMG]

  Gamebox Launcher näyttäisi todellakin soveltuvan vain kaikkein innokkaimmille pelaajille, sillä se nostaa puhelimeen asennetut pelit suoraan kotivalikkoon isoina kuvakkeina, ja piilottaa kaiken muun sisällön erilliseen sovellusvalikkoon. Kuvakkeiden järjestystä voi toki muuttaa ja valikkoon voi nostaa haluamiaan sovelluksia, mutta oletuksena esillä ovat vain pelit.

  [​IMG]

  Isojen kuvakkeiden ohella Gamebox Launcher tarjoaa nopean pääsyn tietoihin RAM-muistin käytöstä, vapaasta tallennustilasta ja akun varauksesta. Lisäksi tarjolla on mahdollisuus valita, kuinka korkealla resoluutiolla ja ruudunpäivitysnopeudella pelejä ajetaan, riippuen siitä, haluaako pelaaja näyttävät grafiikat vai paremman akkukeston.

  [​IMG]Gamebox Launcer ehti siis käväistä Galaxy Apps -kaupassa, mutta on sittemmin poistettu sieltä, eikä tiedossa ole, aikooko Samsung sen jossain vaiheessa virallisesti julkaista. Halukkaat voivat omalla vastuullaan Gamebox Launcherin asentaa APK-tiedostona, joka SamMobilen mukaan toimii ainakin Galaxy S6- ja S7-malleissa, joskin esimerkiksi asennettujen pelien tunnistus toimii vain S7-malleissa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju