Mobiili.fi Vielä epäselvää – näitä epäillään syiksi iPhone 7:n erikoiseen suhinaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 19/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2130
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  iPhone 7 Plus ja iPhone 7.


  Viikonloppuna nettiin alkoi ilmestyä raportteja iPhone 7 -puhelintan suhisevasta tai sihisevästä äänestä.

  Äänen raportotiin kuuluvan puhelimista, kun ne ovat kovassa rasituksessa eli puhelimen suorituskyvyn äärirajoilla. Äänen syntylähdettä ei ole vielä varmuudella tunnistettu, sillä vaikka ääni kuulostaa myös tuulettimen suhinan kaltaiselta, ei iPhone 7:ssäkään luonnollisesti liikkuvia tuulettimia ole. Ääni kuulostaisi kuitenkin tulevan iPhone 7:n järjestelmäpiirin sijainnin kohdilta.

  Erilaisia arvailuja äänen syystä on nyt esitetty. AppleInsider arvioi, että ääni voisi liittyä radiolähettimeen tai johonkin muuhun häiriöön kaiutinjärjestelmässä. Engadget puolestaan arvelee ongelmien voivan liittyä elektromagneettiseen häiriöön tai esimerkiksi jonkin komponentin metallikelan resonointiin.

  Aiemmissa jo tehdyissä iPhone 7 -puhelinten purkamisissa ei löytynyt selittävää tekijää äänelle.

  Apple on kertonut kysyttäessä puhelimen olevan vaihdettavissa uuteen, mikäli siinä kuvaillun kaltaista ääntä esiintyy. Ongelma näyttäisi myös koskevan vain osaa iPhone 7 -puhelimista kaikkien myytyjen laitteiden sijaan. Suunnitteluvirheen tai tarkoituksellisen toiminnan sijaan kyseessä vaikuttaisikin olevan valmistusongelma.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju