Videot

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Atsu, 1/5/06.

 1. Atsu

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/5/06
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Kokeilin tuossa pistellä videoita Nokia 6230i:hin. Nokian PC Suiten videot toimivat ihan niinkuin pitääkin, mutta laadussa ei ole kehumista. Latasin tuossa sitten 3GP Video Converterin ja SUPER:n, mutta kun videon laatua kasvattaa niin ääni alkaa pätkimään. Audio codeccina AMR Narrow-Band antaa Audio Bitrateksi max 13kbps ja AMR Wide-Band sekä AAC eivät suostu puhelimessa toimimaan. Kokeilin muutella FPS:ää ja Video Bitratea, mutta ei nuo äänen toimivuuteen tuntuneet vaikuttavan. FPS kokeilin minimissään 12.5 ja Video Bitratea 128kbps, mutta noilla ainakin ääni jäi jälkeen vieläkin. Nokian PC Suite tekee kai vieläkin huonompaa jälkeä, koska sillä toimii?

  Olenko jumissa PC Suiten tekemän laadun kanssa, kun tuo ääni jää vähitellen videosta jälkeen paremmilla asetuksilla? Entä mitenkäs noiden Symbian -puhelimien kanssa, että saako niihin parempaa laatua ilman turhaa pätkimistä?
   
 2. Igor Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/2/05
  Viestit:
  285
  Tykkäykset:
  0
  Loppuu varmaan luurista potku. Ei jaksa pyörittää kuvaa isolla bitratella äänen kera.
  Saa. Smartmovie sisältää PC:llä pyörivän konvertterin, sekä tarvittavan soittimen & kodekin itse luuriin. Ei tuollakaan mitään huippukuvaa saa, mutta parempaa kuin perus-3gp.

  Sitten näissä uudemmissa mpeg-4 -toistoa tukevissa S60-laitteissa ainakin tuommoinen SUPER:lla konvertoitu 320x240 30fps 720kbps mp4-video pyörii hienosti 22kHz 128kbps stereo-äänen (AAC) kanssa.
   

Jaa tämä viestiketju