Videon muunto .3gp:ksi ja kuvasuhde

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Invicta, 2/5/05.

 1. Invicta

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/2/05
  Viestit:
  259
  Tykkäykset:
  0
  Olen yrittäny muuntaa videoita .3gp:ksi puhelimeeni. Nokian Multimedia Player, 3GP Converter ja ImTOO 3GP Video Converter muuntaa videot ihan näppärästi, mutta kuvasuhteen muutto ei tunnu onnistuvan millään näistä.

  3GP Converter on ainoa joka hyväksyy AviSynth-tiedoston, jolla olen cropannut videon, mutta se tuntuu kaatuvan aina virheeseen. ImTOO:n sisäänrakennettua croppausta en ole saanut toimimaan.

  Onko kenelläkään tiedossa näppärää ratkaisua formaatin muuttamiseen ilman, että muutenkin pienellä näytöllä täytyy katsella mustia palkkeja tai video täytyisi käsitellä hitaasti kahteen kertaan?
   
 2. Donppa

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/10/04
  Viestit:
  45
  Tykkäykset:
  0
  Itsellä oli joskus 'mpegable x4' tai joku semmonen. Sillä onnistu. Ei vaan tahdo löytää mistään nykyään. ImToo on muuten hyvä mutta tosiaan croppaus ei toimi.
   
 3. Invicta

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/2/05
  Viestit:
  259
  Tykkäykset:
  0
  Mpegable x4 tosiaan löytyi googlella. Ohjelman mukana vaan asentuu salakavalasti kiva pieni C-Dilla seuralainen, joka ei lähde koneesta, kun Mpegablen poistaa. Muutenkin ohjelman toiminnot näyttivät ensikatselulla hieman puutteellisilta eikä ohjelman valmistaja enää myy siihen lisenssiä.

  No onnistuu tuo videoiden muuntaminen tuuppaamalla ne Avisynthin läpi Virtualdubiin ja sitten Nokian Playeriin. Menee vaan tupla aika ja vaiva. Harmi ettei Nokian soitin ota Avisynthiltä tavaraa vastaa.
   

Jaa tämä viestiketju