Videolla: voisiko Nokia 9 -huippupuhelin näyttää tältä?

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15391
Reaktiopisteet
103

Väitetyt Nokia 8 ja Nokia 9, Nokiapoweruserin julkaisemassa kuvassa.


Lisää uusia Nokia-älypuhelimia on tulossa. Vielä toistaiseksi Nokia 6:ta suuremmista numeroista ei ole nähty kovinkaan varteenotettavia huhuja saati vuotoja. Hiljattain verkkoon kuitenkin ilmestyi väitettyjä piirroskuvia Nokia 9:stä.

Nyt kuvien perusteella on luotu alta löytyvä video, joka esittelee mahdollisen Nokia 9:n ulkonäköä ja muotoja. Nokia 9:ssä näyttö kattaa niin laajasti etupuolen, ettei erillistä sormenjälkitunnistinta näyttäisi enää etupuolella olevan. Sen sijaan sen paikka olisi takana yhdessä kaksoiskameran kanssa.

Kuten aina ja erityisesti näiden Nokia-paljastusten kanssa, kannattaa kaikkiin huhuihin ja vuotoihin suhtautua riittävällä varauksella. Mahdollista on, että aiemmilla piirroksilla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.

Toistaiseksi oikeastaan varmasti tiedetään ainoastaan vasta HMD Globalin aikovan julkistaa vielä lisää uusia Nokia-älypuhelimia tänä vuonna Nokia 3:n, Nokia 5:n ja Nokia 6:n jatkoksi. Kaikki muu on vielä epävarmaa ja enemmän tai vähemmän pelkkää spekulaatiota.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom