Mobiili.fi Videolla: vaikuttaako Samsung Galaxy Note7:n näytön tarkkuus puhelimen nopeuteen?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 28/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2159
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Galaxy Note7.


  Viikko sitten julkaisi PhoneBuff videon, jossa vertailtiin Apple iPhone 6s:n ja Samsung Galaxy Note7:n nopeuksia sovelluksia avatessa ja videota renderöidessä. Videon perusteella Applen iPhone osoittautui selvästi nopeammaksi, mutta kaikki eivät olleet tyytyväisiä videon lopputulokseen.

  Monissa kommenteissa mainittiin Galaxy Note7:n näytön tarkkuus, joka on selvästi suurempi kuin iPhonessa. Näiden kommenttien perusteella tuo näytön tarkkuus ja sen järjestelmäpiirille tuoma suurempi työmäärä vaikuttaisi puhelimen nopeuteen. Nyt PhoneBuff on julkaissut uuden videon, jossa testataan, vaikuttaako näytön tarkkuus testitulokseen.

  Samsung Galaxy Note7 sisältää käyttäjän muokattavissa olevan virransäästötilan, joka laskee näytölle piirrettävän sisällön tarkkuuden joko 1080p- tai 720p-tasolle. Virransäästötilaa voi muokata niin, että järjestelmäpiiri toimii edelleen täydellä teholla, mutta kuvan tarkkuutta lasketaan, jolloin kevyessä käytössä järjestelmäpiiri pääsee vähemmällä vaivalla ja virtaa säästyy.

  Videon perusteella kuvan tarkkuus ei vaikuta testin lopputulokseen, eli Note7 ei iPhonea nopeudessa päihittäisi, vaikka näytön tarkkuutta laskettaisiinkin. Se, missä alhaisempi tarkkuus saattaa auttaa, on peleissä ja muissa graafisesti raskaissa sovelluksissa, joissa ruudun päivitysnopeus voidaan pitää korkeana.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju