1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Videolla: uusi iPhone SE, iPhone 5s ja iPhone 6s tunniksi veteen – ja mitä sitten tapahtui?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 2/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  Applen iPhonet eivät ole olleet virallisesti vedenkestäviä, eivät edes roiskevedeltä, ikinä – niillä ei ole ollut IP-sertifikaattia, joka kertoo vedenkestävyyden tasosta.

  iPhone 6s:n yhteydessä Apple lisäsi puhelimen kuorien sisään tiivisteitä, jotka voivat parantaa vedenkestävyyttä. Kokonaan vedenkestäväksi puhelinta ei kuitenkaan kaikilta osin ollut tiivistetty.

  Uudessa iPhone SE:ssä vastaavia tiivisteitä ei ole vastaavaa määrää – tosin osa liitännöistä on suojattu vedeltä mutta ei kaikkia – ja vedenkestävyyden osalta sen pitäisi olla lähellä iPhone 5s:ää. Alta löytyvällä videolla mainitut kolme iPhonea kuitenkin upotetaan tunniksi veteen ja niistä kaksi selviää tunnin upotuksesta päällä pysyen ja toimien. Yksi sammuu jo viiden minuutin upotuksen jälkeen.

  Tämän testin osalta kannattaa huomioida, että iPhonet on upotettu vain matalaan purkkiin vettä. Upotus syvempään veteen kasvattaisi puhelimeen kohdistuvaa vedenpainetta, mikä todennäköisesti aiheuttaisi toiminnan lakkaamisen helpommin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju