Videolla: tältä Samsungin uusi huippupuhelin Galaxy S8 näyttää

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15395
Reaktiopisteet
103

Galaxy S8. Evan Blassin VentureBeat-sivustolla aiemmin julkaisema kuva.


Samsungin tuleva, näillä näkymin 29. maaliskuuta julkistettava uusi Galaxy S8 -huippupuhelin on jo paljastanut kattavasti useissa eri vuodoissa.

Parisen vikkoa sitten mobiilialan ykkösvuotaja Evan Blass paljasti puhelimen tiedot sekä kuvan Galaxy S8:sta sekä edestä että takaa. Nyt alla OnLeaksin ja GearIndian videolla nähdään Galaxy S8:sta väitetysti vuotaneiden CAD-design-tiedostojen perusteella luotu näyttävä 3D-malli eri kuvakulmista. Videon puhelin vastaa Blassin kuvassa vuotamaa, joten video tarjoaa joka tapauksessa hyvän katsauksen Galaxy S8:n muotoihin – oli sen pohjana sitten käytetty mitä tahansa lähdettä.

Galaxy S8:n ja todennäköisesti Galaxy S8 Plussaksi nimettävän suuremman version koko on pysymässä nykyisiä Galaxy S7 -puhelimia vastaavana, mutta näytöt ovat kasvamassa 5,8 ja 6,2 tuumaan niiden kattaessa suuremman osan etupuolesta. Kotinäppäintä ei enää näytön alapuolelta löydy. Ulkoisesti näkyviä ominaisuuksia ovat myös pohjan USB-C- ja 3,5 mm -liitännät sekä sivulta lukituspainikeen sekä äänenvoimakkuuden säädinten lisäksi löytyvä oma painike Samsungin uudella Bixby-virtuaaliavustajatoiminnolle.

Ulkoisesti eniten puhuttanut seikka Galaxy S8:ssa on kuitenkin sormenjälkitunnistimen sijoitus taakse kameran vierelle, mikä ei kuvien perusteella vaikuta kovin helppokäyttöiseltä sijainnilta.

Lisää Galaxy S8:sta aiemmista jutuistamme.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom