Mobiili.fi Videolla: Samsung Galaxy S7:n suorittimet nopeusvertailussa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 26/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Vuoden tauon jälkeen Samsung päätyi jälleen käyttämään Galaxy S -huippupuhelimissaan kahta eri suoritinta. Viime vuonna kaikki Galaxy S6 -mallit käyttivät Samsungin omaa suoritinta, mutta tänä vuonna vain osalla markkina-alueista, kuten Suomessa, myydään Samsungin omalla Exynos 8890 -järjestelmäpiirillä varustettuja Galaxy S7 -malleja. Muilla alueilla taas myydään Qualcommin Snapdragon 820 -piirillä varustettuja malleja.

  Samsungin oma järjestelmäpiiri käyttää kahdeksanytimistä suoritinta, Snapdragonissa suoritinytimiä on neljä. Lisäksi eroja on muun muassa grafiikkaohjaimissa sekä tuessa eri mobiiliyhteyksille.

  Erilaisissa testisovelluksissa Snapdragon 820 ja Exynos 8890 ovat kumpainenkin väläytelleet varsin vakuuttavia teholukemia, mutta mielenkiintoista on nähdä myös käytännön erot kahden eri piirin nopeuksien välillä. Tällä viikolla tutkailemmekin videolta Galaxy S7 -mallien kahden eri järjestelmäpiirin nopeuksia.

  PhoneBuffin videolla verrataan Snapdragon- ja Exynos-piireillä varustettuja Galaxy S7 -malleja siinä, kuinka nopeasti ne avaavat erilaisia sovelluksia, lataavat raskaan verkkosivun, suorittavat järjestelmäpiiriä kuormittavan toiminnon ja suoriutuvat sovellusten moniajosta. Tämänkaltaiset nopeustestit eivät tietenkään ole aivan tieteellisen tarkkoja, mutta suomalaisittain on kuitenkin mukava huomata, että täällä myytävä Exynos-versio Galaxy S7:stä suoriutui tehtävistä selvästi Snapdragon-mallia nopeammin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju