Mobiili.fi Videolla: Näin voi käydä, jos hyväksyy sopimusehdot lukematta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 5/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Oletko koskaan hyväksynyt jonkin palvelun, kilpailun tai ostoksen sopimusehtoja lukematta niitä? Jos vastasit ”ei”, olet taatusti yksisarvisen kaltainen harvinaisuus. Useimmat meistä kohtaavat tasaiseen tahtiin pitkiä ehtosivuja, joiden hyväksyminen vaaditaan jonkin tapahtuman viimeistelyyn tai palvelun käyttöön, eikä lakilitanian lukemiseen koskaan ole aikaa. Tämän viikon video osoittaa kuitenkin, että ehkä ehdot kannattaisi toisinaan selata läpi.

  Jena Kingsley julkaisi tällä viikolla YouTube-videon, jolla hän suorittaa varsin hulvattoman pilan. Kingsley houkuttelee ilmaisen iPadin lupauksella ihmisiä osallistumaan arvontaan, jonka osana raksitaan ”luin ja hyväksyn” -laatikko sopimusehtojen yhteydessä.

  Ikävä kyllä kyseessä ei ole perinteinen ehtojoukko, vaan mukana on hieman erikoisempia vaatimuksia. Osallistujilta velvoitetaan muun muassa päällä olevien vaatteiden lahjoittamista ja eläimen tai lapsen adoptointia. Kuinka ihmiset reagoivat tajutessaan joutuneensa lainopilliseen ansaan? Katso lopputulokset alta:

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju