Videolla: Näin käy kun iPhone 7 valetaan betonin sisään

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15395
Reaktiopisteet
103
Mobiili.fi-2017-01-22-kello-15.33.52-700x392.png


Tämänkertainen videoesittely menee ehdottomasti kategoriaan ”Tämä on tärkeää”. YouTube tarjoaa pilvin pimein videoita, joissa älypuhelimia, hyvin usein Applen iPhoneja, testataan, tärvellään ja tuhotaan mitä erikoisimmilla tavoilla. Tämänkertainen lähestymistapa aiheeseen on hieman tavallisesta poikkeava, sillä TechRax päätti valaa tuoreen, toimivan iPhone 7:n betonilaatan sisään.

Hyvin usein YouTube-videoilla tehdään pseudotieteellisiä pudotus- tai naarmutustestejä, joiden perusteella nettikansa sitten pääsee kinastelemaan siitä, mikä puhelinmalli on kaikkein kestävin. Aina välillä vastaan kuitenkin tulee kekseliäämpiä videoita, joissa pohjimmainen idea on vain tärvellä tai tuhota puhelin erikoisella ja mielenkiintoisella tavalla. Joskus lopputulos on yksinkertaisesti vain naurettava, ja tämänkertainen video ainakin liippaa hyvin läheltä tuota kategoriaa.

TechRax päätti ottaa selvää, mitä tapahtuu kun iPhone 7 valetaan betonin sisään ja kaivetaan (väkivalloin) sieltä vuorokautta myöhemmin ulos. Katso alta olevalta videolta, miten iPhone selvisi koettelemuksesta.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom