Mobiili.fi Videolla: Microsoftin uudet Surface-laitteet MobileTechReviewin ensitestissä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Microsoft julkaisi alkukuusta kaksi uutta Surface-laitetta. Näistä Surface Pro 4 oli odotettu päivitys viime vuoden Surface Pro 3:een verrattuna, mutta uusi Surface Book -kannettava oli onnistuttu pitämään yleisöltä visusti salassa. Varsinaisen lehdistötilaisuuden jälkeen uusista laitteista ei ole saatu kattavia käyttökokemuksia, lukuun ottamatta hiljattain julkaistua MobileTechReviewin videota. Video käy Surface-koneiden ominaisuudet tarkasti läpi ja tarjoaa samalla katsauksen uusiin Surface-näppäimistöihin, jotka näyttelevät keskeistä osaa parannellussa käyttökokemuksessa.

  Tarkemmin uusien Surface-koneiden toimintaan voi tutustua ohesta:


  Suomen kannalta ei ole vielä varmaa tullaanko Surface Bookia näkemään täkäläisillä markkinoilla, mutta Surface Pro 4:n kauppoihin tulo on Microsoftin toimesta varmistettu. Näillä näkymin Surface Pro 4:n perusmallien pitäisi saapua kauppoihin marraskuun 19. päivä, kun taas kalliimpia Intel Core i7 -malleja saadaan odottaa joulukuun 10. päivään asti. Eri mallien jälleenmyyntihinnat ovat nähtävissä alta.  • Intel Core m3 -suoritin, 4 gigatavua RAM-muistia, 128 gigatavua tallennustila: 999 euroa
  • Intel Core i5 -suoritin, 4 gigatavua RAM-muistia, 128 gigatavua tallennustilaa: 1 139 euroa
  • Intel Core i5 -suoritin, 8 gigatavua RAM-muistia, 256 gigatavua tallennustilaa: 1 499 euroa
  • Intel Core i7 -suoritin, 8 gigatavua RAM-muistia, 256 gigatavua tallennustilaa: 1 799 euroa
  • Intel Core i7 -suoritin, 16 gigatavua RAM-muistia, 256 gigatavua tallennustila: 1 999 euroa
  • Intel Core i7 -suoritin, 16 gigatavua RAM-muistia, 512 gigatavu tallennustilaa: 2 499 euroa  Surface Pro 4:n Type Cover -näppäimistö on tulossa erikseen myyntiin 159 euron hintaan. Sen sijaan Surface Pen -kynä tulee automaattisesti jokaisen koneen mukana.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju