MobiiliBlogi Videolla: katsaus Apple Pencil -kynään (iPad Pro)

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2169
  Tykkäykset:
  4
  Suomessa on tehty hyvin vähän katsauksia Applen suurelle iPad Pro -taulutietokoneelle suunnattuun Apple Pencil -kynään. Tämä on ymmärrettävää, sillä kyniä on ollut todella vaikea saada täällä Pohjolassa. Itse sain viimein yhden käsiini aivan hiljattain ja uutta mikrofonia (Rode VideoMic Go) harjoitellakseni käyttämään päätin tehdä kynään pikaisen katsauksen videon muodossa.

  Videolla unboxaan Applen kynän ja esittelen pikaisesti laatikon sisällön, näytän kuinka paritus iPad Pron kanssa käy sekä testaan, miten hyvin kynä todellisuudessa toimii. Applehan itse lupaa muun muassa kilpailijoita pienempää latenssia (eli piirtoviivettä), loistavan tunnistuksen paineelle sekä kynän kallistuksen tunnistukselle.

  Itse kynä on Applen tuotteiden tavoin erittäin pelkistetty, ollen lähes kokonaan valkoinen. Se on jopa tasapainoitettu niin, että pöydällä ollessaan Apple Pencil -teksti jää aina näkyville. Tasapainotuksessa on myös se hyvä puoli, ettei kynä pääse vierimään alas pöydältä, joka ominaisuudessa varmasti se pääasiallinen idea onkin.


  Allekirjoittanutta kannattaa ehdottomasti seurata blogin lisäksi Twitterissä sekä Instagramissa. Ne ovat yleensä paikkoja, joissa kerron ensimmäisenä, kun saan uusia tuotteita käsiini. Jos jo seuraat minua toisessa tai molemmissa palveluissa, tiedät varmasti, että minulta löytyy iPad Pro. Kyllä, siitä on tulossa testi. Olen vain joutunut odottamaan Applen omia lisävarusteita (näppäimistö, kynä) ja nyt testi on kynää käsittelevää osiota vaille valmis. Julkaisen jutun täällä blogissa kunhan sen on valmis ja olen tarpeeksi kynää ”pyöritellyt” sormieni välissä. Mutta nyt itse videon pariin:

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju