Mobiili.fi Videolla: Kaikki iPhone-sukupolvet vesitestissä – tuleeko voittaja yllätyksenä?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 31/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Steve Jobs ja alkuperäinen iPhone vuonna 2007


  Tällä viikolla nostamme esiin videon, jolla laitetaan iPhonet vesikestävyystestiin. Mukana on jokainen markkinoilla nähty Apple-puhelinten sukupolvi.

  [​IMG]
  iPhone 6s vuonna 2015


  Zach Straley on julkaissut YouTubessa videon, jossa hän testaa yksinkertaisella menetelmällä eri iPhone-mallien vedensietokykyä. Mukana ovat kaikkien aikojen ensimmäinen iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6 ja iPhone 6s – eli kaikki mallit uudempia Plus-puhelimia lukuun ottamatta.

  Videolla kaikki puhelimet liimataan yhdelle levylle, jonka jälkeen niiden sekuntikellot käynnistetään ja levy lasketaan veteen. Tarkoituksena on katsoa, missä laitteessa sekuntikello tai muut elonmerkit kestävät pisimpään. Kyseessä ei siis ole tieteellisen mahdollinen koe, eikä esimerkiksi veden aiheuttamiin jälkiongelmiin pureuduta lainkaan. Tästä huolimatta testi on mielenkiintoinen ja tietysti viihdyttävä.

  Ennen testiä Straley veikkaa, että iPhone 6s kestää pisimpään. Kävikö todella näin? Tee oma arvauksesi ja katso video alta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju