Mobiili.fi Videolla: Itsekseen ohjaava Tesla on liikaa kuskin paikalla istuvalle vanhukselle

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Tesla Model S.


  Itseohjaavien autojen saapuminen markkinoille näyttää väistämättömältä. Monet jättiyhtiöt, kuten Google, Apple ja perinteisemmät autovalmistajat, kehittävät ja tutkivat parhaillaan itsenäisesti ajavia autoja. Tesla taas on kokeillut tiettyjen itseohjaavien ominaisuuksien lisäämistä sähköautoihinsa. Tämän viikonlopun videolla katsastetaan, miltä ensimmäistä kertaa auton ohjauksen armoille joutuminen voi näyttää.

  Autopilot on Teslan ohjelmisto, jonka tarkoitus on avustaa kuskia ohjaamisessa ja parkkeeraamisessa. Autopilotilta onnistuvat muun muassa nopeuden hallinta, valitulla kaistalla pysyminen, lähes itsenäinen kaistanvaihto ja taskuparkkeeraus.

  Teslan ohjelmiston tapauksessa kuskin ei vielä sovi heittäytyä täysin rennoksi, mutta parhaimmillaan kädet voi vaikka irrottaa ratista ja antaa auton hoitaa etenemisen. CarBuzzin Facebookissa julkaisemassa videossa nähdään iäkäs nainen ensikertaa Autopilotilla varustetun Telsa Model S:n kyydissä. Reaktiot auton itsenäisyyteen ovat sekä huvittavia että varsin ymmärrettäviä, sillä todennäköisesti jokainen kokenut kuski tuntisi pelkotiloja antaessaan ensimmäistä kertaa näin paljon vastuuta pelkälle autolle.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju