Mobiili.fi Videolla: iPhone 6s ja Galaxy S7 kamera- ja kestävyystestissä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 5/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Samsungin julkistettua Galaxy S7:n pari viikkoa sitten, ei vertailulta Applen iPhone 6s:ään voinut välttyä. Nyt nettiin on ilmestynyt ensimmäiset vertailuvideot puhelinten väliltä ja testissä ovat niin kuvausominaisuudet kuin kestävyyskin.

  SuperSafin YouTubessa julkaisemassa videossa testataan sekä Galaxy S7:n, iPhone 6s:n että iPhone 6s Plussan kuvausominaisuuksia. Erityisesti etukameroissa ero on selvä Galaxy S7:n eduksi, mutta takakameroiden osalta kilpailu on tasaisempaan. Tästä huolimatta erityisesti hämäräkuvauksessa Galaxy S7 on selvästi edellä.


  TechRaxin videolla esille pääsivät Galaxy S7:n ja iPhone 6s:n veden- ja iskunkestävyys. Vedenkestävyyden osalta puhelimet upotettiin kiehuvaan veteen, jossa iPhone 6s sammui nopeasti ylikuumenemisen seurauksena. Verrattuna viime vuoden vastaavaan videoon, pärjäsi Galaxy S7 huomattavasti paremmin, eikä puhelin hajonnut pitkänkään keittämisen seurauksena.
  [​IMG]
  Vaikkei iPhone 6s ole virallisesti vedenkestävä, kiertää reunusta liimapintainen vesitiiviste.

  [​IMG]
  Myös johtosarjojen liittimet iPhone 6s:n emolevyssä on suojattu kosteudelta silikonisuojilla.
  Vedenkestävyyden lisäksi TechRax testasi myös iskunkestävyyttä, jossa voiton vei puolestaan iPhone 6s. Kahden pudotuksen seurauksena Galaxy S7:n näyttö ei enää käynnistynyt, vaikkei ulkoisesti särkynytkään. iPhone 6s:n tapauksessa puhelimen näyttö sai säröjä jälkimmäisen pudotuksen seurauksena, mutta pysyi yhtä kaikki toimintakunnossa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju