Videolla: HTC U Ultraa kuritetaan – kuinka se selviytyy?

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15394
Reaktiopisteet
103
htc_u_ultra_blue-1-700x495.png

HTC U Ultra.


YouTube-käyttäjä JerryRigEverything testaa puhelimien kestävyyttä omilla vakiometodeillaan. Niihin kuuluu muun muassa näytön naarmunkestävyyden testaus ja laitteen rungon voimakkuuden testaus vääntämällä.

Uusimpana testilaitteena oli HTC:n uusin huippumalli HTC U Ultra, jossa on kiiltävä, lasinen takakansi. U Ultran näytössä on käytetty Corningin Gorilla Glass 5:tä, joten se naarmuuntuu yhtä helposti, tai yhtä vaikeasti, kuin monien muiden huippumallien näytöt. Avainten ja kolikoiden ei siis pitäisi naarmuttaa U Ultran näyttöä.

Sormenjälkitunnistinta ei ole suojattu lasilla, kuten esimerkiksi iPhoneissa tai Nokia 6:ssa, joten se naarmuntuu mattopuukolla. Kamerat ovat taasen suojattu lasilla, joten ne eivät naarmuunnu niin helposti.

HTC U Ultran takakuori on lasia, joten se ei ole yhtä herkkä naarmuille kuten esimerkiksi iPhone 7 -puhelinten Jet Black -versiot. Taivutustestistä HTC U Ultra ei pärjää yhtä hyvin kuin HTC 10, mutta takakuoren halkeilua ja säröilyä ei välttämättä tapahtuisi, jos takakuorta ei olisi hajotettu ennen taivutustestiä.

Alta voit katsoa JerryRigEverythingin videon kokonaan.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom