Videolla: HP:n uusi Windows-puhelin muuntuu läppäriksi tällä laitteella

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22339
Reaktiopisteet
216

Alkuperäinen Elite x3 ja Lap Dock.


HP on yksi harvoista, joka ei ole vielä täysin heittänyt pyyhettä kehään Windows-puhelimissa. Mobile World Congressissa se esitteli lasivitriinissä uutta, hieman päivitettyä versiota Elite x3 -Windows-puhelimestaan, minkä lisäksi esillä oli myös uusi Lap Dock -lisävaruste.

Uusi Elite x3 -versio näyttäisi ulkoisesti sisältävän pienemmän näytönreunuksen erityisesti näytön yläpuolella sekä hienoisia rakenteellisia muutoksia. Kyse saattaa olla huhutusta HP:n edullisemmasta Windows-puhelimesta.

HP on panostanut Elite x3 -puhelimessaan erityisesti sen Continuum-ominaisuuden tukemiseen. Continuum mahdollistaa Elite x3:n käyttämisen pöytätietokoneen tai läppärin tavoin puhelimen toimiessa kokonaisuuden ”aivoina”. Lap Dock muuntaa Elite x3:n läppärin muotoon.

Uusi Lap Dock eroaa alkuperäisestä olemalla paksumpi, hiiren kosketusalueen alaisilla fyysisillä painikkeilla sekä USB-C-porttien sijaan nyt 2 USB-A- ja 2 USB-C-portilla. Lisäksi Lap Dockin on kerrottu olevan suurempi, kooltaan 13-14 tuumaa, eikä enää varustettu kosketusnäytöllä. Muutokset kielivät, että uusi Lap Dock tulisi olemaan alkuperäistä edullisempi.

HP ei ole vielä kertonut, milloin se aikoo kattavammin julkistaa uuden Elite x3:n sekä Lap Dockin. Ne molemmat nähdään alla esittelyssä Notebook Italian videolla.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom