Mobiili.fi Videolla: Applen Siri beatbox-battlessa – Tähän ei Suomi-Siri pysty!

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2076
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Siri-avustaja


  Useat virtuaaliapurit voivat suorittaa myös hupitehtäviä oikean avustamisen ohessa. Esimerkiksi Cortanaa voi pyytää laulamaan ja Sirin kanssa voi – ainakin Yhdysvalloissa – jutella niitä näitä. Smalltalkin ohella Siriltä löytyy yllättävän katu-uskottavia taitoja.

  Vuodenvaihteen ympärillä monet käyttäjät ei puolilla maailmaa huomasivat, että Siri osaa beatboxata eli muodostaa rumpukomppeja suun äänteiden avulla. Englantia puhuva Siri turvautuu aloittelijoille tarkoitettuun ”boots and cats” -sanamantraan, jonka hokeminen muodostaa bassorumpua, virveliä ja hi-hat-lautasta muistuttavia äänteitä:


  Hieman vakuuttavamman suorituksen tarjoaa japanilainen Siri. Kyseessä kuulostaa olevan vastaava toistettava sanaketju, mutta Japani-Siri laittaa peliin huomattavasti enemmän asennetta ja sylkee biittiä enkku-Siriä nopeammin. Tästä huolimatta Siri ei taida pärjätä oikealle beatbox-ammattilaiselle:


  iOS 9.3:n betaversio toi tällä viikolla odotetun suomen kielen tuen Siriin. Ymmärrettävästi kyseessä on varhainen versio, jonka ymmärrys ja taidot ovat vielä perustasolla. Beatboxaukseen Suomi-Siri ei siis vielä veny. Ehkä jonain päivänä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju