MobiiliBlogi Videokatsaus Honor 8:n Android 7.0 Nougat -päivitykseen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 17/2/17.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  991
  Tykkäykset:
  3
  Julkaisimme MobiiliBlogissa jo viime vuoden lokakuussa kattavan videotestin Huawein tuolloin markkinoilla täysin uuteen Honor 8 -puhelimeen. Sittemmin olemme myös julkaisseet vinkkejä Honor 8:n käyttöön ja nyt näiden jatkoksi teemme katsauksen puhelimelle julkaistuun Android 7.0 Nougat -päivitykseen. Kyseessä on merkittävä kokonaisuus Huawein suositulle puhelimelle, joka on ollut Suomessakin saatavilla jo ainakin osalle laitteen käyttäjäkunnasta. Joko olet saanut omaasi Nougat-päivityksen?

  Päivitys tuo mukanaan paitsi Android 7.0 Nougatin sisältämät parannukset niin myös Huawein uuden EMUI 5.0 -käyttöliittymän. EMUI 5.0 sisältää muutamia odotettuja uudistuksia kiinalaisvalmistajan käyttöliittymään ja jutun lopusta löytyvällä videolla keskitytäänkin pitkälti sen käsittelyyn. Vaikka päivitys löytyisikin jo puhelimestasi, kannattaa video vilkaista, sillä se saattaa opettaa siitä uusia ”temppuja”. Lisäksi se valaisee hyvin niistä muutoksista, joita käyttäjä ei varsinaisesti näe. Nämä liittyvät erilaisiin optimointeihin, joita Huawei on tehnyt käyttöliittymäänsä uudessa viitosversiossa.


  Huawei Honor 8 perustuu 5,2 tuuman full hd -kosketusnäyttöön, Kirin 950 -järjestelmäpiiriin (4×2.3 GHz Cortex-A72 & 4×1.8 GHz Cortex A53), neljään gigatavuun RAM-käyttömuistia sekä 32 tai 64 gigatavuun tallennustilaa. Puhelimessa on kaksi nano-SIM-korttipaikkaa, joista toinen toimii myös microSD-korttipaikkana. Laitteen takaa löytyy kaksi 12 megapikselin kameraa ja edestä kahdeksan megapikselin kamera. Puhelimen hinta Suomessa pyörii tällä hetkellä noin 370 euron tuntumassa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju