Mobiili.fi Video: Tuleva Samsung Galaxy S7 voisi näyttää tältä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2125
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Kuvakaappaus Jermaine Smitin Galaxy S7 -konseptivideosta.


  Samsung Galaxy S7 -mallin (-mallien) esittely lienee vielä reilun kuukauden päässä, mutta useita huhuja ja vuotokuvia on jo nähty. Nyt suunnittelija ja animaattori Jermaine Smit on vuotokuvien perusteella tehnyt tietokonemallinnuksen Galaxy S7:stä ja tehnyt mallinnuksesta näyttävän konseptivideon. Video antaa hyvän käsityksen siitä, miltä S7 voisi luonnossa näyttää, mikäli vuotoihin on uskominen.

  Smitin mallinnuksessa Galaxy S7:n näyttö on suora, mutta näyttöä suojaava lasi on hieman reunoiltaan kaareva. Takaosa taas kaareutuu hyvinkin reilusti, samaan tapaan kuin viime syksynä esitellyssä Galaxy Note 5:ssä.


  Galaxy S7:n teknisistä ominaisuuksista on esitetty runsaasti keskenään ristiriitaisiakin huhuja. Huhuissa on puhuttu sekä tavallisesta S7:stä että kaarevalla näytöllä varustetusta S7 edgestä, ja laitteita saattaa olla tulossa myös kahdessa eri kokoluokassa. Näyttöjen koot saattaisivat olla 5,1 – 5,2 tuumaa sekä 5,5 – 5,7 tuumaa, ehkä jopa kuusi tuumaa. Suorittimeksi S7:ään saattaisi tulla, mahdollisesti markkina-alueesta riippuen, joko Qualcomm Snapdragon 820 tai Samsung Exynos 8890, ja RAM-muistia sanotaan olevan neljä gigatavua. Etukamerassa megapikseleitä on huhujen mukaan viisi ja takakameran pikselimäärä huhuissa putoaa Galaxy S6:n 16 megapikselistä 12 megapikseliin, mutta samalla kuvanlaadun erityisesti hämärässä kuvatessa on määrä parantua.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju