Mobiili.fi Video näyttää Galaxy Note7:n iirisskannerin toiminnassa – rillipäät älkööt vaivautuko

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 22/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  Yksi mielenkiintoinen uutuus tulevassa Samsung Galaxy Note7:ssä tullee olemaan iirisskanneri, jonka avulla käyttäjä voi avata puhelimen lukituksen vain laitetta katsomalla. Nyt tuore vuotovideo näyttää miten skanneri käytössä toimii. Videon perusteella iirisskanneri toimii varsin nopeasti, ja laitteen lukitus avautuu ilman suurempaa odottelua.


  Kiinasta on myös kantautunut kuvia, jotka kertovat iirisskannerin käytön rajoituksista. Suositus on, että puhelinta tulisi pitää 25 – 35 senttimetrin etäisyydellä kasvoista, mutta missään tapauksessa etäisyyden ei tulisi olla alle 20 senttimetriä, ettei skanneri aiheuta ikävyyksiä silmille. Lisäksi skanneria ei saa käyttää pienten lasten silmien skannaamiseen, eikä skanneria tule käyttää suorassa auringonpaisteessa.

  [​IMG]

  Allekirjoittaneen kaltaisten rillipäiden kannalta ikävää on, että silmälasit tai piilolinssit saattavat haitata skannerin toimintaa. Samsung suosittelee, ettei näitä näköapuja käytettäisi kun iirisskanneria käytetään, mutta käytännössä skannerin käyttö ei ole kovin kätevää tai miellyttävää, jos aina puhelimen lukitusta avatessa täytyisi alkaa riisua silmälaseja, piilolinsseistä puhumattakaan.

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju