Mobiili.fi Video esittelee väitetyn iPhone 7:n ulkonäköä – ei kuulokeliitäntää

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2163
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Uusi päivä, uudet vuodot. Applen tulevista iPhone-malleista on jo nähty jos jonkinlaista kuvaa, mutta tällä kertaa vuodossa on video, joka väitteen mukaan esittelee seuraavan iPhone-mallin ulkonäköä.

  Muun muassa TechTastic-sivuston uudelleen julkaisema video on peräisin kiinalaiselta Weibo-sivustolta, ja videon kerrotaan esittelevän tulevaa iPhonea. Videon laitteet saattavat toki olla myös aiempiin vuotoihin perustuneita kloonipuhelimia, mutta mikäli laitteet ovat edes ulkoisesti aitoja tai esikuviensa kaltaisia, on odotettavissa hyvin pieniä ulkoisia muutoksia aiempiin iPhone 6- ja 6s-malleihin. Suurimmat muutokset ulkonäössä ovat aiempaa siistimmät takaosan antenniraidat sekä eri kohtaan siirtynyt, isompi ja uudelleen muotoiltu takakameran aukko.

  Yksi ankaran pohtimisen ja kiivaan huhuilun aihe on ollut mahdollisen 3,5 millimetrin kuulokeliitännän katoaminen seuraavasta iPhonesta, ja videon laitteilla ei perinteistä kuulokeliitäntää ole. Sen sijaan alapäädystä löytyy kaksin kappalein kaiutinritilöitä, joita iPhone 6s:ssä on vain yksi. Tuplamäärä ritilöitä ei silti välttämättä tarkoita stereokaittumia, vaan toinen ritilöistä saattaa olla mukana vain symmetrian vuoksi ja mikrofonia suojaamassa. Videon puhelimissa näyttäisi myös olevan tallessa kaikista aiemmista iPhone-malleista tuttu vaimennuskytkin, jota eräiden kuvien yhteydessä huhuttiin katoavaksi.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju