Vertailua...

Keskustelu osiossa 'GPS-paikannus', aloittaja J.J-75, 4/4/08.

 1. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Kävin kattelemassa erillistä kokonaan, Tom Tom XL Eurooppa 249€ koska en halua puhelimeen mitään sotkemaan. Mitäs sanotte, hinta laatu... En päässy kokeileman koska liikkeen näytekappale ei suostunu toimimaan sillä hetkellä kun menin toissapäivänä... Että onko se teidän mielestä sen hinta-laatusuhteessa, ettei löytyisi parempaa/käytettävyydeltään fiksumpaa. Onko tossa mitään mieltä lähtee edes kalliimpaa hakemaan edes? Laite sinällään käsissä vaikutti ihan näppärältä ja fiksulta käsissä, paitti ettei lähteny päälle. Mä ite en kyl tartte kun kotimaan kartaston tai sen Skandinavia mallinki, seki riittäs... Mut mut.. heittäkääs ny jotain kommenttia. Ite tuun tarvimaan varmaanki lähiaikoina jotain, koska hommia on selvästi enemmän nyt ja ajansäästö säätämistä tärkeempää. Puhelimen kanssa tuossa on omat probleemansa, aina joku soittaa kuitenki, se homma ei käy.
   
 2. Noma

  Noma Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  10/8/03
  Viestit:
  5502
  Tykkäykset:
  26
  Puhelinmalli:
  Nexus 5
  Tällä hetkellä on Stockan hulluilla päivissä myynnissä Garminin mini -navigaattori hintaan 99,90e, joka on tuohon hintaan kyllä erittäin pätevä kapistus. Perille löytää ja on mielestäni ihan kätevä käyttää.

  Tomtomin vehkeissäkään ei oikeastaan fyysisiä eroja kummempia eroja peruskäyttäjälle ole, joten esim. tämä olisi varmasti aivan riittävä tarpeisiisi.

  Hakkapeliitta GPS on myös hintalaatusuhteeltaan erittäin hyvä laite, ja jos vähääkään nörtin vikaa löytyy, niin tuota laitetta pystyy kustomoimaan ja tweakkaamaan vaikka kuinka pitkälle, rakentuu nimittäin WindowsCE -pohjalle.
   
 3. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Mjoo.. tuohan sopis toi Hakkapeliitta vallan mainiosti... Ajattelin ensin ku kuulin siitä, et se ois joku vitsi lähinnä, et mitäs nyt joku Hakkapeliitta. Toihan vaikuttaa fiksuimmalta vehkeeltä.

  http://www.hakkapeliittagps.com/?q=forum/9

  Ostopäätös tehty tuonkin sivun perusteella... mjaa.. joku on kunnolla kerjenny perehtyä itse laitteeseen... pitää kattoa mitä ite saa irti siitä vielä. Hauska peli tuntuis olevan.
   
 4. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Ei toimi... latasin tunnin jo autossa... niin ei heränny akku henkiin. Varmaan akku menny niin tyhjäksi ja kapasiteetti päässy kärsimään. Se on varmaan pitkään seissy verkkokaupan hyllyllä tai jossain, kuukausitolkulla. Ei muuta kuin takasin vaan. Pitkä miinus Hakkapeliitassa suunnitteluvirheestä, vain autolaturi. Autoon kun ei virtoja, avaimia ym viiti mitenkään jättää, jotta akku latautuisi. Joku insinööri ei ole tajunnu että auton akusta ei nykysin virrat tule suoraan tupakansytyttimeen. En muuta sitä järjestelmää. Helpompi on kytkeä autolaturi adapterin kanssa seinään ja ladata siinä kuten kännykät.
   
 5. Mosquito

  Mosquito Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/10/07
  Viestit:
  884
  Tykkäykset:
  13
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy GT-I9300
  Tiedän kuulostaa palikalta, mutta muistithan laittaa päävirtakatkaisimen ON asentoon? Löytyy kun irroittaa takaa sen auto imukuppi takalevyn.
   
 6. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  "Muistin" joo... Siitäkään ei ollut erikseen mainintaa sillä tavalla. Tutkin miten tuo vekotin on kiinni. Oisin akkua katsellu ja mitannu mielellään... mut no, se saa mennä takasin maanantai kappaleena, minkäs teet. Turha kait sitä enään on miettiä... Hyvä vinkki, moni nimittäin ei varmaan tajua. Se on aika tiukka vielä toi takalevy.
   

Jaa tämä viestiketju