Verkon haku Nuukialaisissa

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Smile :), 29/8/03.

 1. Smile :)

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/5/03
  Viestit:
  30
  Tykkäykset:
  0
  On vaan mielenkiintoista kuinka paljon on maailmalla semmoisia nuukian malleja joissa on vika että laite hakee verkkoa, hukkaa jopa kesken puhelun sitä.

  mm. malleissa 8210, 6210, 3210, 3310, 8310

  3210:ssä vikaa aiheuttaa piiri joka oli muistaakseni c-nappulan alla ja on liimattu piirilevyyn. Sen vaihtaminen huollossa muistaakseni maksaa ~100€.

  Kuulemma piirin sisäiseen rakenteeseen voi valmistusvaiheessa jäädä "LIKAA" joka tulee esiin aikanaan joillakin takuuaikana joillakin sen jälkeen kun takuu on loppunut joillakin sitä likaa ei ole.

  Myös piiri voi irrota liimauksesta joka alkaa aiheuttaa samaa oiretta. Jotkut ovat korjanneet sen vian pienellä vaahtokumin palalla joka painaa sitä piiriä kun laite ruuvataan takaisin kiinni.

  Mutta olisi tosi mielenkiintoista kuulla jonkun oikein piirialalla olevan ajatus tuosta liasta. Kuulemma tota likaa voi olla missä piireissä vain tv, video, muistit, pc yms. yms. eli onko piirivalmistajan standardit silloin oikein kohdallaan...
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Tästä taitaa olla useimmiten kyse, eli juotokset alkaa pätkiin. Syitä tähän on perinteiset tippumiset ja taipumiset, vikä voi alakaa ilmenee vasta paljon myöhemmin kuin vahinko on tapahtunut.
  Ymmärtääkseni valmistusvaiheessa päässeet epäpuhtaudet ovat suhteellisen harvinaisia, ja itse piirin valmistuksessa vielä harvinaisempia.
   
 3. Eehoo

  Eehoo Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  69   0   0

  Liittynyt:
  1/1/03
  Viestit:
  6941
  Tykkäykset:
  394
  Puhelinmalli:
  Lumia , Elisa , Helsinki
  no nythän tekniikan tohtori löytyi,todellisuudessa siellä ei mitään "LIKAA" ole vaan piirit irtoavat juotoksistaan ei lentämisen vaan sen äkkipysähtymisen vuoksi,onneksi sen saa korjattua. ostat vain kunnon pienelle alalle lämmittävän kuumailmapuhaltimen korvennat niin kauan että piiri "nousee kellumaan kuuman tinan päälle,sitten toho käännetään sivulle annetaan jäähtyä ja avot taas rokkaa,ko toimenpiteet omalla vastuulla ja tuo tohokin maksaa useitten uusien puhelimien hinnan
   

Jaa tämä viestiketju