Mobiili.fi Verkkokauppajätti Amazon ”tulee Suomeen elokuussa” – mutta kyse vain rekrytoinneista täältä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Amazonin ilmoitus ”tulosta Suomeen”.


  Yhdysvaltalainen verkkokaupan pioneeri ja jättiläinen Amazon rekrytoi parhaillaan osaajia myös Suomessa.

  Amazon järjestää tänään Espoossa ja huomenna Tampereella rekrytointitapahtuman. Tapahtumista ilmoitettiin julkisesti laajemmin ilmeisesti vasta eilen tai aivan lähiaikoina.

  Erityisesti Amazon on kiinnostunut kehittäjistä Kindle-yksikköönsä, joka luo muun muassa verkkokaupan omia Kindle-kirjanluku-, tabletti- ja televisiolisälaitteita.

  Amazonilla on Euroopassa avoimia työpaikkoja kuitenkin laajasti monella saralla – se hakee niin ohjelmistokehittäjiä, laitteistokehittäjiä, tuotearkkitehteja, teknisiä projektipäälliköitä, audio-osaajia, kameraosaajia, toimitusketjuasiantuntijoita sekä myynti- ja markkinointi- sekä rahoitusväkeäkin.

  Amazonin Suomen ilmoituksesta twiittasi myös konkurssiin hiljattain ajautuneen Anttilan sähköisen liiketoiminnan johtajana toiminut Pasi Ilola varoittaen samalla paikallisia jälleenmyyjiä kilpailun lisääntymisestä (twiitti alla). Ilmeisesti Amazonin mahtipontinen ilmoitusbanneri ”Suomeen tulosta” kuitenkin liittyy vain osaavan työvoiman rekrytointeihin täältä, ei sen verkkokaupan viralliseen laajentumiseen.

  Ulkomaiden Amazoneista, esimerkiksi Euroopastakin Isosta-Britanniasta ja Saksasta, voi monien kauppiaiden osalta tilata myös Suomeen. Virallinen Suomeen tulo voisi kuitenkin tuoda esimerkiksi nopeampia ja edullisempia toimituksia – verkkosivuston suomen kielelle lokalisoinnin lisäksi. Tämän tapahtumisesta lähiaikoina ei kuitenkaan ole mitään merkittäviä viitteitä.

  Amazon avasi jo aiemmin Suomeen myös oman toimistonsa, jonka tuolloin kerrottiin liittyvän yhtiön toiseen merkittävään liiketoimintahaaraan verkkokaupan ohella – Amazon Web Services -plvipalveluihin.


  Rumors were true, Amazon seems to be launching in Finland. Local ecommerce retailers beware. pic.twitter.com/93Vz3kPoNY

  — Pasi Ilola (@Pasi) August 9, 2016

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju