Mobiili.fi Verkkohuumorin kotilaitumet saapuvat Androidille

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Redditin virallinen sovellus on pian valmis – ainakin jollain tasolla


  Internet-kansan suosima Reddit on kääntymässä viralliseksi Android-sovellukseksi. Palvelun ensimmäinen versio julkaistaan lähiaikoina ja Reddit-käyttäjien joukosta haetaankin parhaillaan testikäyttäjiä.

  Reddit on suosittu keskustelupalstan omainen sivusto, jossa käyttäjät voivat vaihtaa mielipiteitä enemmän tai vähemmän ajankohtaisista aiheista sekä jakaa linkkejä ja kuvia. Sisältöä järjestellään subreddit-alakategorioihin ja käyttäjät voivat antaa kullekin kirjoitukselle ääniä parhaiden viestien esiin nostamiseksi. Meemien ja muiden Internet-ilmiöiden jakamisen ohella Reddit on suosittu paikka AMA-nimellä kulkevien kyselytuntien järjestämiseen.

  Reddit-tiimi on nyt ilmoittanut, että jo pidempään tekeillä ollut virallinen Reddit-sovellus alkaa lähestyä valmistumistaan. Kehitystiimi haluaakin testata ensimmäistä betajulkaisua oikeilla käyttäjillä ja saada näin palautetta sovelluksen hyvistä ja huonoista puolista. Betatestaajaksi voi päästä ilmoittautumalla mukaan tämän kyselyn kautta. Mukaan on ilmoittauduttava viimeistään 18. joulukuuta eikä testaajan pesti ole silloinkaan taattu – tarve on vain muutamalle tuhannelle koekäyttäjälle.

  Reddit-sovelluksen betaversiolle ei vielä ole tarkkaa julkaisupäivää. Tämän hetkisten arvioiden mukaan sovellus on koekäyttäjien saatavilla kuukauden tai parin sisällä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju