Verkko tietokoneelta puhelimeen usbin kautta?

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja eriit, 23/3/11.

 1. eriit

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/2/11
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  lyhyesti verkko pitäisi saada tietokoneelta puhelimeen usbin kautta? onnistuuko? puhelimena HTC desire.
   
 2. Groove Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/11/02
  Viestit:
  56
  Tykkäykset:
  0
  Ei onnistu noin vain, pitää ensin suunnata HTC:n kotisivuille etsimään sopiva modeemi-ajuri sinun käyttämääsi käyttöjärjestelmään, tämän lisäksi pitää vielä säätää APN:t yms. mobiiliverkon pakolliset säädöt.

  Paljon helpompi ja noin 7-8 sekunnissa tapahtuva (kytketään 3G aka pakettidata päälle ja hot-spot wLAN-tukiasema sovellus päälle), joten USB-kaapeli jää vain HTC Desire:n akun latauskaapeliksi.

  Jos tietokoneessasi ei ole wLAN-sovitinta/verkkokorttia, sellaisen saa kaupasta n. 3 - 90 € hintaan, riippuen millaisen haluat. HTC desire kykenee "vain" IEEE 802.11g-standardin mukaiseen 54 Mbps langattomaan wLAN-tukiasemaan. Tämä kuitenkin riittää vallan hyvin, koska HTC Desire:n maksimaalinen 3G nopeus on "vain" noin 5 Mbps luokkaa download ja upload ei Suomessa toimikaan yli 3 Mbps.

  Ainoa asia mitä sinun tulee päivittää on varmistua siitä että HTC desiressä on uusin firmware (sen mukana tulee tuo hot-spot ohjelmisto).

  Unohda piuhat, kaikki on helpompaa ilman niitä, et myöskään saavuta mitään parempia nopeuksia USB-kaapelin kautta, päinvastoin.

  Korjaus: Samalla tapaa internetin saa siirrettyä tietokoneelta puhelimeen, ensin vain hankitaan tietokoneeseen sellainen wLAN-sovitin joka tukee wLAN-tukiasemaksi muuttamista (kaikki ei tue), jolloin kyseisen tietokoneen muodostaman wLAN:n voi napata HTC Desiren langattomien verkkojen kautta. Olisihan se tosin sääli/köyhäilyä jos HTC Desiressä ei internet toimikaan suoraan palveluntarjoajan SIM-kortin kautta - menee tavallaan "äly"puhelimen ominaisuudet hukkaan vaikka sillä vielä jopa soittaakin voisi :p
   

Jaa tämä viestiketju