MobiiliBlogi Venäjän markkinoille uusi Sailfish-puhelin: Oysters SF

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 8/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2097
  Tykkäykset:
  4
  Suomalaisen Jollan kehittämä Sailfish-käyttöjärjestelmä laajentuu Venäjän suuntaan. Venäjän markkinoille on nimittäin julkaistu uusi Sailfish-puhelin, joka on nimeltään Oysters SF. Kyseessä vaikuttaisi olevan toistaiseksi tehokkain kotimaiseen mobiilialustaan pohjautuva älypuhuhelin, joka saapuu Venäjällä myyntiin vielä määrittelemättömällä hinnalla.

  Oysters SF:n sydämenä sykähtelee 64-bittinen MediaTek MT6753 -järjestelmäpiiri, jossa on neljä Cortex-A53-suoritinydintä kellotettuna 1,3 gigahertsiin. Käyttömuistia on tarjolla kaksi gigatavua ja microSD-muistikortilla laajennettavaa tallennustilaa 16 gigatavua.


  Sailfish-käyttöjärjestelmää käyttäjä hallitsee viiden tuuman 1920 x 1080 pikselin IPS-näytöltä. Etupaneelissa on viiden ja takana 13 megapikselin kamera. Puhelin tukee 4G LTE -yhteyksien lisäksi Bluetooth 4.0:aa, WiFi:iä, A-GPS:ää, GLONASS:ia sekä kahta SIM-korttia.

  Mitoiltaan Oysters SF on 141 × 72 × 9 millimetriä ja se painaa 140 grammaa. Akku on kapasiteetiltaan 3000 milliampeerituntia.

  Kysymysmerkeiksi jäävät, milloin laite saapuu kauppoihin ja mihin hintaan.


  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju