Mobiili.fi Veikeä ja edullinen HTC A16 -älypuhelin ensi kertaa kuvassa – julki huomenna?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 20/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2076
  Tykkäykset:
  4
  HTC:kin tullee julkistamaan ainakin yhden uuden älypuhelimen Mobile World Congressin yhteydessä, vaikka yhtiön uuden lippulaivamallin One M10:n julkistus onkin luvassa vasta myöhemmin.

  Sarjavuotaja Evan Blass julkaisi Twitterissä oheisen kuvan ainakin toistaiseksi nimellä HTC A16 tunnetusta puhelimesta. Kuvan lisäksi puhelimesta ei aiemmin tai nytkään kuitenkaan ole tarjolla muita tietoja. Blassin mukaan puhelin voisi kuitenkin tulla julki huomenna sunnuntaina, jolloin myös muut, kuten LG, Huawei ja Samsung julkistavat uutuuksiaan Barcelonassa MWC:n aattona.

  [​IMG]
  HTC A16


  A16 sijoittunee hinnaltaan edulliseksi – taiwanilaisen 3C Talk -sivuston mukaan puhelimen hinta olisi vain reilun 100 euron tasolla. Kuvat kertovat, että puhelimen etupuolelta löytyvät HTC:lle tyypillisesti stereokaiuttimet, minkä lisäksi huomio kiinnittyy poikkeuksellisen suurikokoiseen kameran linssiin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että puhelimessa välttämättä olisi oikeasti ominaisuuksiltaan erikoinen kamera. Kyse lienee vain design-jiposta. Lisäksi erikoista kuvien perusteella A16:n designissa ovat pisteet, joita löytyy osassa värivaihtoehtoja puhelimen takakuoresta.

  A16:n suuntaamisesta aktiivisempaan menoon voisi kertoa puhelimen alatakakulmasta löytyvä paikka kantohihnalle.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju