MobiiliBlogi Vedenkestävä GoPro Hero4 Session on pieni ja kevyt videokamera

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 7/7/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  Vloggaaminen on tänä päivänä tuttua jo monelle suomalaisellekin. Ilmiö on noussut Suomessa viimeisen parin vuoden aikana merkittäväksi ja suurimmilla nimillä on seuraajia YouTubessa reilusti yli 100 000 kappaletta. Tämä on tehnyt älypuhelimen kamerasta entistäkin tärkeämmän ominaisuuden, mutta aina ja kaikissa tilanteissa se ei ole optimaalisin vaihtoehto vlogien tai muidenkaan videoiden tekemiseen. Erityisesti vauhdikkaissa tilanteissa, joissa kamera täytyy saada kiinni pyörään, kypärään tai autoon, on GoPro lähes voittamaton. Nyt yhtiö onkin julkistanut markkinoille uuden action-kameran, joka suuntautuu nimenomaan vauhdikkaaseen käyttöön.

  Uusi kamera on valmistajan pienin ja kevein malli. Se tottelee nimeä GoPro Hero4 Session ja on 50 prosenttia pienempi sekä 40 prosenttia keveämpi kuin Hero4 Black– ja Silver-mallit. Lisäksi sen etuna edellä mainittuihin versioihin nähden on valmiiksi vesitiivisrakenne (10 metriin asti), joka korostaa sen kohderyhmää muun muassa skeittaajille, patikoijille, melojille ja pyöräilijöille sopivana videokamerana.


  [​IMG]

  GoPro Hero4 Session ei yllä 4K-videokuvaukseen, mutta parhaimmillaan sillä voi tallentaa liikkuvaa kuvaa 1440p-tarkkuudella (1920×1440) ja 30fps:n nopeudella. Sitä voidaan pitää vähintäänkin riittävänä tarkkuutena, jonka lisäksi kamera taipuu full hd -kuvaukseen 60fps:n nopeudella ja 720p-videokuvaukseen 100 ruudun sekuntivauhdilla. Valokuvia voi napsia kahdeksan megapikselin tarkkuudella.

  Uutuuskameran operoiminen on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi. Sen yläosassa olevasta painikkeesta voi suoraan käynnistää kameran ja videokuvauksen. Käytettävyyttä helpottaa myös se, että Hero4 Session on yhteensopiva valmistajan nykyisten lisävarusteiden, kuten kiinnitysjalustojen kanssa.

  GoPro Hero4 Sessionissa kuvanlaadun lisäksi myös äänimaailmaan on panostettu. Laitteessa on kaksi mikrofonia, jotka parantavat ääntä muun muassa tuulisissa olosuhteissa. Yhteyksiin kuuluvat puolestaan WiFi ja Bluetooth. Sisäänrakennetulle akulle luvataan yhtäjaksoista kuvausaikaa kaksi tuntia.

  Uutukainen saapuu myyntiin ensi viikolla. Sen viralliseksi hinnaksi kerrotaan 399 dollaria.


  GoPro, GoPro Launches HERO4 Session: the Smallest, Lightest and Most Convenient GoPro, Yet

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju