Vasara / sukellusluuri?

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Qwertyi, 16/11/13.

 1. Qwertyi

  Qwertyi Vuoden foorumilainen 2010, VIP vuodesta 2016

  Palaute - 100%
  26   0   0

  Liittynyt:
  7/12/05
  Viestit:
  29312
  Tykkäykset:
  7567
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia XZ1
  Jonkinmoista kestävää puhelinta olis hakusessa. Caterpillar ja Samsung ainakin moisia tarjoaa, mutta Android ei istu meikäläiselle. Nokialla on tuo 610 mutta siinä taitaa olla suht kevyt nuo suojaluokat.

  Ei tartte olla LTE luuri. Kosketusnäyttö ja kamera jolla pystyy ottamaan lähikuvia suht pienistä yksityiskohdista riittää pitkälle.
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Jos ei erityisesti tuota halua niin sen voi ohittaa. toki niissä näyttävät kolhusuojat.

  Jos Android ei iske, niin tarjonta romahtaa, Samsungilla jonkinlaisa parenneltua kestävyyttä löytynyt Xcover mallistosta, eli siis löytyy ei Androidia. (no jos kaipaat kosketusnäyttöä ja kohtuu kameraa niin ohi sekin)
  Sonylla taitaa mallisto olla Androidia, sillä muuten olisi ihan toimistokoneen näköisiä roiske suojauksella, kosketuksella ja kelpokameraa, mutta ne tiippuu sen androidin takia.

  Tosin jos otsikon sukellus luuria kaipaat niin nuo parhaimillaan lähinnä lähellä pintaa kestäviä. Sukelluksissa ei pahemmin puhuta, vaikka HF olisi, joten kamera kai se mitä haet. Samoin jos otsikon vasta ominaisuutta niin sekin puuttuu, vaika reunojen suunnalta kestoa, niin suoraan näyttöön kärjistäen ei suojakalvoa kummenpaa.

  Yleisesti kaupoista saatavista jää jäljelle mainitsemasi Nokia, mm. 620 ja 820 saa parannellun suoja. 820 täyttää kosektuksen, ei android, ja kohtuu kamera. (ja kuten muut ei vasara / sukellus)

  Ei tuokaan siis vasarointia kestä, ikä sukelluskäyttöä.
  Hyvään roiske ja pudotussuojaan voi päästä erikseen myytävillä suojilla, esim jos haluat iOS laitteen niin siihen tarjontaa joilla voi päästä parempaan suojaan kuin joidenkin mallien vakiona suojauksilla. Vasarointi no sitä en lupaa, enkä sukelluskäyttöön niin johonkin syvyyteen joku versio voi luvata ja en yllätyisi jos jostian löytyy ihan sukellusversiokin
   
 3. amu

  amu Kiinan keisari

  Palaute - 100%
  24   0   0

  Liittynyt:
  3/3/08
  Viestit:
  6048
  Tykkäykset:
  2509
  Puhelinmalli:
  Onhan noita
  1 henkilö tykkää tästä
 4. Qwertyi

  Qwertyi Vuoden foorumilainen 2010, VIP vuodesta 2016

  Palaute - 100%
  26   0   0

  Liittynyt:
  7/12/05
  Viestit:
  29312
  Tykkäykset:
  7567
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia XZ1
  Tarkennetaas nyt et vasaralla ja sukellusluurilla nyt lähinnä tarkoitin puhelinta joka kestää iskuja ja voi tosiaan upottaa veteen.

  Mitään koteloita nyt jaksais, vaan ihan luuri joka sellaisenaan on kompakti paketti.

  Vaihtoehdot on kyllä vähissä joten pitänee vaan kaivaa vanha Defy+ ja pärjätä sitten androidilla.
   
 5. kimmo

  kimmo Punainen matto, kiitos.

  Palaute - 100%
  16   0   0

  Liittynyt:
  25/1/10
  Viestit:
  5337
  Tykkäykset:
  964
  Puhelinmalli:
  Huawei P8 Lite
  Oman mielen mukaan puhelin, jossa kamera ja iskunkestävyys..kotelointi hoituu sitten Sultanilla, tjms ja päähän sitten solmu..varuilta kaksikin.
  Pitävämpi pinta tulee esim. Näkki-juomulla..väreissäkin löytyy vaihtoehtoja, jos kyllästyy edelliseen lookiin.
   
 6. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Osa valmiiksi koteloituna.

  Jos pitää olla valmistajan, eikä myyjän, valmiiksi koteloima, niin hyllytavarassa jää aika vähiin, Xcover (ilman Androidia) ei ole kosketus, Nokia 620 saa valmiina kuorilla, mutta en sitä veteen upottamiseen suoranaisesti suosittele ja riittääkää iskunkestävyyskään tarpeisiisi. (esim 620 noilla kuorilla riittää kyllä moneen käyttöön johon paraneltua kaivataan)

  Jos ja kun jostain joudut tinkiin, niin ehkä silti pienin paha tuo kotelointi, sen valitsemalla saisit nuo aijemmin mainitut perus ehtosi täyttyyn.


  Tuo iskujen kestävyys on aika laajakäsite, jopa koteloissa. osa toki lisää yleisen putoamis kestävyyden lisäksi esim näyttöön kohdistuvaa kestävyyttä, osassa ei esim. suoranaisesti itse näyttöön suoraan kohdistuvaa suojaa juurikaan, mikä ei tarkoita etteikö sekin olisi paremmassa suojassa yleisellä tasolla.
   

Jaa tämä viestiketju