"Varoitus" t65:sen uudesta R5A010-softaversiosta!

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja BoxCarRacer182, 27/7/02.

 1. B

  BoxCarRacer182

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  78
  Tykkäykset:
  1
  Eli uusi softa on ilmestynyt..Suurempia muutoksia astetta vanhempaan en huomannut, valikot saattavat himusen nopeammin pyöriä, wappi pelittää täysin ongelmitta, ja gprs-internet toimii tapansa mukaan, täydellisesti. Vanhassa versiossa en vikoja huomannut, joten en edes tiedä miksi uuden hommasin. Mutta nyt siis siihen ns"varoitukseen": "Vanhalla softalla useiden peräkkäisten saman numeron alla olevan kirjaimen kirjoitus onnistui nopeasti painamalla \/-näppäintä kirjainten välissä. Nyt on muutoksia tehty, ja mielestäni muutos on jopa niin suuri, että textinsyötöllä voisi olla jopa uusi nimi! R5A010-softalla juuri tuota kyseistä alaspäin(\/) näppäintä painaessa esimerkiksi vaikka j-kirjaimen jälkeen tulee m-kirjain. Jos \/-näppäintä taas painaa j-kirjaimen jälkeen tuplasti, tuloksena on p-kirjain. Kun taas j-kirjaimen kohdalla painaa ensiksi alaspäin-painiketta, ja vaikka perään ->, niin saa n-kirjaimen Näin käytännössä tekstiviestin kirjoitus onnistuisi yhdellä kirjaimella?navilla! En tiedä miksi tämmöinen systeemi on kehitetty, en nimittäin näe siinä mitään hyödyllistä. Painvastoin, viestien kirjoitus ainakin kohdallani hidastuu varsin paljon. Harmi. Kiitettävästi, päivityksen jälkeen poikkeuksetta kaikki asetukset ja profiilit+muut olivat kohdallaan. Poikkeuksena datapalvelu-asetukset. Ja luulempa, että omat t9-sanat saa rautaan uudestaan hakata, koneen omia on nimittäin lisää tullut. Sitten kun muutkin 65:sen omistajat ovat softan päivittäneet, kirjoitelkaas parannuksista..
   
 2. H

  Harald73 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  568
  Tykkäykset:
  0
  Onhan se niin, että iät ja ajat on saanut lukea noista ekkerin tekstiviestikirjoitusongelmista, lähinnä hitaudesta. Sitten tekevät asialle ylipäätään jotain ja heti tottumattomuus aiheuttaa närää.

  Voihan tuo uusi systeemi olla ihan näppäräkin, jahka siihen tottuu. Itse aion käydä päivityttämässä luurini ensitilassa.
   

Jaa tämä viestiketju