Mobiili.fi Varo Twitch: Facebook lähtee haastamaan live-pelipalveluita

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 7/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Facebook haluaa laajentaa live-videopalvelunsa pelaamisen piiriin. Uuden yhteistyösopimuksen myötä useiden suosittujen videopelien suoritukset voivat pian olla seurattavissa suorana Facebookissa.

  Videopelihetkien suora lähetys ja katselu verkon yli on kasvanut viime vuosina valtavaksi bisnekseksi, jonka keskiössä on ollut Twitch-palvelu. Viime vuonna Twitch sai kilpailua, kun pelilähetysten kentälle saapui YouTube uudella YouTube Gaming -palvelullaan. Nyt samoille apajille yrittää Facebook.

  [​IMG]
  Overwatch tarjoilee tiimipohjaista ensimmäisen persoonan räiskintää.


  TechCrunchin mukaan Facebook on ilmoittanut aloittaneensa yhteistyön Blizzard-pelifirman kanssa. Blizzard on tunnettu useista suosituista peleistä, joista suurin lienee verkkoroolipeli World of Warcraft.

  Uusien yhteistyökuvioiden myötä Blizzard rakentaa peleihinsä Facebookin ympärillä pyöriviä sosiaalisia elementtejä ja suoratoistomahdollisuuksia. Pelaajat voivat kirjautua peliin Facebook-tunnuksillaan ja löytää näin helposti pelikavereita ystäväjoukoistaan. Lisäksi pelaajat voivat jakaa pelisuorituksiaan Facebook Live -videoiden muodossa. Ensimmäisenä nämä mahdollisuudet saapuvat vastajulkaistuun Overwatch-peliin.

  Facebook on live-videoiden lanseerauksen jälkeen panostanut ominaisuuteen suurella kädellä. Palvelu mahdollistaa jo vaivattomat ja reaktioilla maustetut live-videolähetykset, jotka tallentuvat suoraan käyttäjän Facebook-sivulle. Uusilla peliominaisuuksilla on potentiaalia Facebookin valtavien käyttäjämäärien vuoksi, mutta toisaalta Twitch on pelaajien keskuudessa rakastettu palvelu, jonka käyttökokemus on ajan saatossa hioutunut pelivideolähetyksille sopivaksi.

  [​IMG]
  Facebookin live-videot.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju