Varmuuskopiot Nokian puhelinluettelosta yhteystieto kerrallaan (*.vcf)

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja Jani_P, 6/2/08.

 1. Jani_P

  Jani_P Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  16/8/05
  Viestit:
  211
  Tykkäykset:
  22
  Puhelinmalli:
  OnePlus One
  Terve,

  Haluaisin saada kopiot puhelimessa tai kortissa sijaitsevista nimistä/numeroista yksitellen. En siis *.nbu -muodossa vaan *.vcf -muodossa. Alla olevassa kuvassa yhteystiedot on listattu allekkain ja yksi yhteystieto on yksi *.vcf -tiedosto. Tässä esimerkki:

  [​IMG]

  Tuostahan voi helposti vetää ja kopioda yhteystietoja vaikka työpöydälle - kuten olen tähän asti tehnyt. Mutta nyt jostain vi*un syystä tuossa ei näy viime kerran jälkeen lisäämäni yhteystiedot. Olen kopioinut nimet SIM-kortilta puhelimeen muistiin ja toisinpäin, joten kortin ja puhelimen yhteystiedot ovat identtiset ja näin ollen kopioinnin "lähteellä" ei pitäisi olla merkitystä. Eli mitäköhän tässä nyt pitäisi tehdä?

  Nokia 6300
  Nokia PC Suite V6.84.10.3
  Win XP

  ***edittiä***

  Sain toimimaan. Asensin koko PC Suiten uudestaan ja poistin Nokiaan viittaavat kansiot koneelta. Tiedä sitten mitä cache -tiedostoja sinne oli jäänyt, jotta ei suostunut päivittelemään noita yhteystietoja. Noh, pääasia että toimii. Sai taas olla sydän kurkussa näiden nykyvempeleiden kanssa.


  edit2: Tuli vaan mieleen, että oliskohan syynä toimimattomuuten ollut pcsync2.exe:n poistaminen turhana msconfigista. Tulee buuttauksen yhteydessä muutenkin noita "hyötyohjelmia" sen verran taustalle, että niitä on pakko karsia pois.
   
 2. thihho

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/7/07
  Viestit:
  40
  Tykkäykset:
  0
  sama ongelma. Ja F5/refresh painamalla satunnaisesti tiedot päivittyvät puhelimesta tietokoneelle tai tietokoneen vanhat tiedot "päivittyvät" puhelimeen. Eli ei tuota uskalla käyttää mikäi ei halua numeroita hukata.
   
 3. manta

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/3/05
  Viestit:
  279
  Tykkäykset:
  0
  juu, tuo pcsync2.exe huolehtii siitä synkasta, eli jos sen tappaa, niin ei synkronoidu
   

Jaa tämä viestiketju