Mobiili.fi Varhaisille Lumia 950 -ostajille lähes satasen lisälaite kaupan päälle

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Lumia 950 ja 950 XL


  Uudet Lumia 950 ja Lumia 950 XL -puhelimet ovat parhaillaan ennakkomyynnissä. Ostoa harkitsevien kannattaa olla ripeitä, sillä ennakkoon tilaavat ja nopeasti julkaisun jälkeen ostavat saavat kaupanpäällisen. Luvassa on uuteen Continuum-toimintoon vaadittava lisälaite, joka maksaa erikseen ostettuna lähes satasen.

  [​IMG]
  Microsoft Display Dock


  Jokainen 31. tammikuuta 2016 mennessä Suomesta puhelimensa ostanut saa kaupan päälle Microsoft Display Dock -näyttötelakan. Ääni-blogin mukaan telakan saa, kun lunastaa tammikuun loppuun mennessä yksilöllisen lunastuskoodin Lumia Offers -sovelluksen avulla. Näyttötelakan voi taas napata kyseisellä koodilla Microsoft Storesta helmikuun loppuun mennessä.

  Microsoft Display Dock vaaditaan uusien Lumia-puhelinten Continuum-toiminnon hyödyntämiseen. Sen avulla puhelimeen voi kytkeä ulkoisen näytön ja näppäimistön PC-tyylisen käytön mahdollistamiseksi. Erikseen myytynä Display Dock tulee maksamaan noin 99 dollaria.

  Microsoftin uutuuspuhelimet ovat parhaillaan ennakkotilattavissa. Lumia 950:n suositushinta on 599 euroa ja Lumia 950 XL:n suositushinta on 699 euroa. Laitteiden toimitukset alkavat näillä näkymin joulukuun alussa.

  [​IMG]
  Lumia 950 ja Lumia 950 XL toimivat tarvittaessa PC:n tavoin suuremmalla näytöllä

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju