Vanhojen nokialaisten tiedostomuodot

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja simaseppo, 6/1/11.

 1. simaseppo

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/1/11
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Nyt pulassa oleva tarvitsis pientä jelppiä, elikkä tilanne on seuraavanlainen:

  Vuosituhannen vaihteessa on kirjoitettu tekstidokumentteja Nokia 9110 ja Nokia 9210 kommareilla ja nämä tiedostot ovat siirtyneet aina mukana, kun uutta puhelinta on tullut. 2007 ostettu E90 osasi vielä avasi kyseiset tiedostot, mutta kun nyt käytössä on E75 ei tiedostoja saa enää auki. Uusi puhelin vain ilmoittaa, että kyseistä tiedostotyyppiä ei voi avata kertomatta kuitenkaan mikä ko. tiedostotyyppi on. Jos tiedostot siirtää tietokoneelle notepad osaa ne kyllä avata, mutta tuo mukanaan läjän siansaksaa. Elikkä kysymys kuuluu mitä tiedostomuotoa kyseiset tekstidokumentit ovat ja millaisen sovelluksen tarvitsen tietokoneeseen/puhelimeen, että saan vanhat raapustukset jälleen näkyviin

  Kiitos jo etukäteen!
   
 2. Vingeri Vieras

  0   0   0

  Voit siirtää ne tietokoneella, ja katsoa että mitä tiedostomuotoja ne on. Nokia É75 ei välttämättä tue niitä, jos siinä ei ole esim: Quickofficea.
   
 3. simaseppo

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/1/11
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Eipä auta, sillä ne eivät ole ainakaan win xp:n tunnistamaa tiedostomuotoa, joten se ei suostu näyttämään mitä ne oikeasti ovat. E75:n Quickofficea ei osaa avata näitä tiedostoja
   
 4. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  En ole koskaan tekstidokkareita tehny kännyköillä.. Joten ihmettelen.

  Etkö voi lainata puhelinta, joka osaa ne avata oikein vielä ja lähettää vaikka maililla mielummin itsellesi. Hmm.. Tai sitten muuttaa ne muuhun muotoon ja lähettää. Olisi kummallista jos ei uudemmissa puhelimissa olisi mahdollisuus tallettaa muuhun muotoon uudestaan.
   
 5. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Etänä on vaikea arvata millaisista tiedostoista on kyse, pistä jonnekkin esimerkki tiedosto niin lukijat voisi katsoa mikä se on. XP:n mukana ei kummoisia tekstieditoreita tule, mutta jos ei esim XPn Notesilla mitään ihmisen luottavaa noista irtoa, vaikka unicode merkistö todennäköistä, niin siltikin auttavasti.

  Vanhoilla Communicaattoreissa on oli ns tekstinkäsittely ohjelma jolla pysty tallentaa parissa tai useammassa mudossa, office yhteensopivaa, Epoc/Symbian/Geos, mahdollisesti jotain muuta, niissä oli myös muistiinpano softia, joissa yksittäisi teksti documenttejä tai "tietokantaan".

  E75 tietojen tuonti ei ilmeisesti tuonut niitä E90sta, tai jos toi, niin ei avaa ?

  *

  Jos tiedostot ovat muotoiltuja ja jotain spesiaalimpaa, niin avaaa E90ssa ja tallanne yleisempään muotoon. ja siirrä sen jälkeen eteenpäin. Jos ne ovat vain teksti tiedostoja niin pitäsi toimi e75
   
 6. csjakat

  csjakat

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/11/04
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia E7 ja 5230
  Kokemusta on

  Itse tein aikanaan paljon muistiinpanoja E90 Notes-sovelluksella tms. ja kyllä ne näkyvät nyt olevan tallessa E75:ssani. Muistaakseni ihan PC-Suitella siirsin ne puhelimesta toiseen. Oliskohan ääkkösten siirtymisessä ollut ensin jotain ongelmaa, mutta kaikki sain siirrettyä. Jossain vaiheessa puhelinhistoriaani jouduin kyllä asentamaan puhelimeen kaksi muistiinpanosoftaa, jotta sain copy-pastetettua tiedot toiseen (parempaan) versioon, mutta se oli muistaakseni 9210 kommarin aikoihin.
   

Jaa tämä viestiketju